www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/24/19 in all areas

 1. Vând pedala din titlu, este perfect functionala, alimentare la 9V cu baterie sau sursă, este utilizata și se află intr-o stare estetică foarte buna, dețin și cutia originala. Este un efect de tip amp in a box/simulator de amplificator, sună foarte bine, reproduce sound-ul celebrului amplificator Soldano SLO-100, este construit cu componente de calitate în USA, are pedala de boost incorporata și care este independenta de efect. Momentan nu o folosesc, doresc să o schimb cu una din următoarele pedale de overdrive: Ibanez TS 808, Ibanez TS9 30th Anniversary, Ibanez TS 9X Turbo Screamer, OCD Fulltone 1.2, 1.3, 1.5 sau 2.0 (una din ele) si Boss Overdrive OD-1. Trimit în țară, nu sunt interesat de alte schimburi, dacă e cineva dispus să o cumpere prețul este de 600 lei. Mai sunt interesat și de schimburi cu ISP Decimator II sau cu ISP Decimator G-string prima versiune. https://reverb.com/item/25536317-wampler-slostortion
  1 point
 2. Salut, Va propun un proiect ambitios care, cel putin deocamdata, nu are "rival" in Romania: Doresc sa infiintez un tribute band Megadeth in Cluj, si am nevoie de 2 chitaristi cu abilitati solistice, bas si voce, eu fiind la tobe. Avand in vedere dificultatea instrumentala, cred ca e nevoie de oameni seriosi care stiu ce vreau si mai ales ce pot, mai ales chitaristii. Ma voi ocupa de organizare, sala, repetitii si concerte, hai sa vedem intai daca putem inchega ceva. Contact 0744 307569 (andrei) Rock on!
  1 point
 3. Salut, Caut proiect in zona Ploiesti. Hoit batran, pot acoperi mai multe genuri, prefer metal, eventual trupa cu un singur chitarist. Uneltele sunt trecute la profil, si o mostra de anul asta, live, mai jos.
  1 point
 4. ...si asta o sa fie ultimul cover pe 2019. Enjoy (or not)!
  1 point
 5. Fender Deluxe Powerhouse Stratocaster este un model discontinued din seria de varf Made in Mexico de la Fender. A fost cumva precursorul seriei Classic Player, spun cumva pentru ca a coexistat in paralel cu aceasta, preturile fiind relativ similare, doar abordarile usor diferite, aceasta fiind varianta cea mai apropiata de American Standard, dar cu unele diferente si imbunatatiri. Chitara este construita pe reteta clasica Fender, corp alder si grif integral maple cu 21 taste medium jumbo si 3 single coils. Partea buna este ca toata partea electronica si hardware-ul sunt imprumutate de Fender de la diverse modele made in USA si evident fabricate in USA. Chitara este un instrument deosebit de versatil, cu un sound foarte bun pe clean, datorita dozelor Alnico 5 si pe drive datorita boost-ului de medii incorporat. Este ideala pentru cine doreste o chitara pentru o trupa de coveruri si nu numai. Este reglata comod si asteapta un nou proprietar care sa se bucure de mai des de ea decat mine. Culoarea este Lake Placid Blue, arata mai bine in realitate decat am reusit eu sa o suprind in poze. Este in stare foarte buna pentru varsta ei (fabricata in 2000, acum 19 ani), fara urme fotografiabile de uzura si cu o uzura a tastelor mica, dupa cum se vede din poze. Ca facilitati speciale dispune de: - doze Delta Tone made in USA, cu circuit pasiv noise canceling (elimina cea mai mare parte a zgomotului specific de single coils, fara sa piarda tonul), potentiometru de ton no load(pe capat este complet afara din circuit, ca si cum a r fi doza legata fara pot e ton) - bridge in 6 puncte de la seria American Vintage cu sustain block full size si din otel - circuit activ de boost (legat in locul tonului 2) care ofera pana la 12dB boost de medii, la fel ca si la modelul semnatura Eric Clapton, face cumva tonul ca si o doza dubla de tip PAF - cheitele au fost schimbate ulterior cu un set locking Sperzel made in USA, cam cele mai bune de pe piata (costa 100 euro setul) Chitara costa ultima data cand se gasea de vanzare la fel ca si seria Classic Player, actuala serie Vintera Mod, adica aproape 900 euro. , plus 100 euro cheitele. Eu vreau pe a mea 2500 lei, pret FIX si NU sunt interesat de schimburi. https://www.thomann.de/ro/fender_vintera_50s_strat_mod_mn_dbl.htm https://www.thomann.de/ro/sperzel_guitar_tuners_6l_trimlok_ni.htm Contact 0731 444 646
  1 point
 6. Salut, Trupa bucuresteana de cyber/industrial/melodic/electronic/metal (da, serios, chiar e cate putin din toate) Dark Fusion cauta basist/a, tobar/a, clapar/a pentru concerte pentru 2020. Avem 2 albume la activ, acum lucram la al 3-lea pe care intentionam sa il scoatem in 2020. Concertele vor fi predominant in Bucuresti, dar nu e exclus sa ajungem si prin alte locuri pentru ca avem conexiuni pe Ro. Suntem profesionisti, am cantat in 2015 la Wacken Open Air in cadrul concursului si am luat locul 6 din 28 de trupe (e si ceva clip pe youtube de acolo) iar trupa face 10 ani si d-asta vrem sa aniversam cu un album nou. Cautam oameni care sa isi cunoasca instrumentul, dar si daca esti intermediar si esti dispus sa inveti si pasionat si vrei sa ajungi sa ai concerte misto ne descurcam. Pentru detalii ori: - pm - 0724400996 - Fb - Andrei Dragos-Gabi Mai jos este ultimul album din 2016 ca sa va faceti o idee.
  1 point
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.