www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/17/19 in all areas

 1. O chestie la care probabil o sa mai lucrez daca am timp si rabdare... Tonul lasa de dorit din motive personale insa ca si groove mi se pare interesant. Daca e cineva interesat de colaborare, fie ea de la distanta sau nu... I'm up for the hiring. Eu locuiesc in Constangeles si chiar ma gandeam la o formatie sau ceva in genul. No cover bands tho...
  2 points
 2. Salutare, scot la vanzare un head de 50W full lampi Marshall, MA50H si cabinetul respectiv Marshall 2x12" 1936 150W. 3 lampi ECC83 in pre, 2 lampi EL34 la finala. Channel clean care merge de la foarte clean pana la 'twangy, slight overdrive', channel overdrive care merge de la slight breakup pana la distors heavy pentru metale grele etc. Cabinetul este original Made in England, cu 2 Celestion G12T-75W. Merge in mono 150W 1x8Ohm sau Stereo 75+75W 2x16 Ohm. Specificatii: Output: 50 watts (Folosesc cu un cabinet Marshall 2x12" 1936 Celestion G12T-75W. E suficient de tare sunetul pentru orice situatie.) Tubes: 3 x ECC83, 2 x EL34 Channels: Two Overdrive boost Crunch Balance control 3-band EQ per channel, Resonance, Presence Spring reverb, functioneaza impecabil Effects loop 2-way footswitch (Din pacate, nu am footswitch cu ea...) 29.53" x 12.20" x 9.84" Weight: 36 lbs. Alte detalii in privat. Se poate gasi reviews si alte videouri la net despre amplificatorul/cabinetul. Totul functioneaza perfect si suna bestiala. Desi este foarte mare si greu, as dori sa vand local sau rezolv transportul cu masina mea personala daca nu e prea departe cumparatorul, pretul este negociabil. Daca este absolut necesar pot sa incerc sa trimit cu Fan Courier.
  1 point
 3. Legenda spune ca vecinii inca se intreaba ce li s-a intamplat.
  1 point
 4. Un tanar de 18 ani statea toata ziua pe net: chat, sex virtual, site-uri porno etc. Intr-o zi, bunicul, satul deja de ineptiile nepotului, vine si ii zice: - Auzi, nepoate, eu cand eram de varsta ta am fost cu prietenii la Viena. Am intrat in primul bordel, am mancat tot ce-am gasit pe-acolo, am ras toata bautura, apoi am mers sus si am f... toate femeile, apoi cand am coborat ne-am p.... pe mese... si pe barul de la parter... si am plecat fara sa platim. Aluia mic ii place ideea si dispare de acasa o saptamana. Cand se intoarce... vanat tot, cu mana si piciorul in gips. - Ce-ai patit, nepoate?, il intreaba mosul. - Am fost cu prietenii la Viena. Am intrat in primul bordel. Am mancat tot ce-am gasit pe-acolo, am ras toata bautura, apoi am mers sus si am f... toate femeile, apoi cand am coborat ne-am p.... pe mesele si pe barul de la parter, iar cand sa plecam fara sa platim au aparut patru gorile si ne-au batut. - Auzi, nepoate, da' cum te-ai dus tu la Viena? - Pai, am mers cu Atlassib. Da' tu, bunicule? - Eu? Cu Armata Rosie, in '45!
  1 point
 5. neckplate-ul e de la alta chitara?Highway-urile nu au acel sistem de reglaj,e o gaura in plus....in neckplate
  1 point
 6. Cea mai frumoasa melodie care io am asculta-to vreo data. M-i se pare ca na-m inteles din prima da dup-aia m-ia aparut in vis si ia-m dedus intelesul la toata muzica. Binom, policy of the dead, multi morti, the fire of the wall in PSD!!! Mult peste Banica jr sau Smiley care e pentru mine pilonii la toata muzica care este in Romania. Pis!
  1 point
 7. Si inca una din putul gandirii: "Iesi bagati-as toata ****-n gat, in ciuda ta si-n bafta ta maine dim vand chitara la Oradea o pun la fan curier, R.I.P"
  1 point
 8. Da, poți să dai cu nut-ul prin grădină când nu cânți, e bun pe post de greblă.
  1 point
 9. 1 point
 10. Este sigur originala, Made din USA de la baia chinezului care a facut-o
  1 point
 11. Vand combo Mesa Boogie Lonestar Special 1x12, Made in USA, arata si functioneaza f bine. Pretul este gata negociat si nu sunt interesat de nici un schimb. Voi reveni si cu poze. Este varianta USA la care ofer si transformator de 220 la 110. La thomann sie gasea la pretul de 2666 de euor la un moment dat. Voi reveni si cu poze. este modelul crem deschis.
  0 points
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.