TB_TM Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 deja de multa vreme a inceput sa-mi "behaie" mi-ul subtire... e un fel de "tremolo" deranjant intre tastele 9 si 15. Nu e vorba de fret buzz... distanta pana la taste e perfecta... E proasta coarda (GHS .009) ... o fi prea veche... dozele... wtf? beheheee.mp3
karpi Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 deja de multa vreme a inceput sa-mi "behaie" mi-ul subtire... e un fel de "tremolo" deranjant intre tastele 9 si 15. Nu e vorba de fret buzz... distanta pana la taste e perfecta... E proasta coarda (GHS .009) ... o fi prea veche... dozele... wtf? suna a intermodulatie , pe "rece" face la fel ? nu cred este intermodulatie in ceva scula , efect , esantionare miva sau defecta, placa de sunet ...etc .De exemplu suna similar la pitch ( octave ) control mai ieftin din cauza esantionari slabe si se aude "time streching" Sunetul tau se aude ca si un fel de supracalare cu o frecventa de esantionare in domeniul digital sau cu o autooscilatie in domeniu analogic . Nu e chitara , nici coarda .Incearca pe o statie clean fara nici un efect .si sunt convins ca nu mai apare. Eu am un procesor cu esantionare destul de scazuta si nu poate prelucra semnale mari si rapide , asa ca la Strat cu doza bridge sunt asemenea probleme daca cant peste pozitia 12 pe coarda [1], nu se aude asa pronuntat dar apare alt "gajait" langa ton si se si ineaca la fel doar altfel , depinde de esantionare de filtru de "antialias" si de cat "oversampling" are convertorul A/D si D/A.
dass101 Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Inclin sa-i dau dreptate lui Karpi. Cam asa sunau si primele POD-uri, tot in zona unde ai tu probleme. Am remarcat aceeasi problema si la V-amp. Cum vad ca tu ai XVamp, se cam leaga lucrurile.
TB_TM Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 Am skimbat corzile si s-a rezolvat Intr-adevar... ruginise... o aveam de mai mult de un an... (whaaaat?! "e" scumpe coardele in ziua de azi )
GrP Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 (edited) deja de multa vreme a inceput sa-mi "behaie" mi-ul subtire... e un fel de "tremolo" deranjant intre tastele 9 si 15. Nu e vorba de fret buzz... distanta pana la taste e perfecta... E proasta coarda (GHS .009) ... o fi prea veche... dozele... wtf? Si eu am aceeasi problema...tot cu mi-ul subtire intre tastele 9-15... da io nu demult am schimbat corzile... mi-am pus daddario 0.10... Edit: corzile nu cred k au ruginit deoarece is stainless... si pe clean nu se aude acel sunet... Edited September 23, 2006 by GrP
Recommended Posts