dani Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Construiesc Pedalboarduri la comanda, in functie de cererea fiecaruia.De diferite dimensiuni,cu inaltzatoare pt sursa,inaltzatoare pt pedala de volum sau wah,tuner etc:)Le fac cu tot cu capac rezistent. Totul va fi frumos mochetat,aranjat,ordonat...numai bun de cantat. Pot face cu tot cu sursa(1-10 pedale de 9v)vetzi vedea in poze. Vor fi echipate cu maner si sistem de prindere,mocheta, si altele in functie de ce va cere fiecare(avand in vedere ca e hand made si custom) O sa pun niste poze cu doua exemple facute recent(doar la astea am poze) daca e cineva doritor...putem discuta aici...prin pm...ori pe messenger la id-ul : morcov_inc. Pretzurile difera de la marime la marime...detalii la detalii(inaltzatoare,surse etc).un pedalier precum cel din primele poze fara sursa ajunge 2 milioane iar super oferta vine acum: pedalier cu tot multialimenator 1-10 pedale...3 milioane astept doritori daca am postat gresit anuntzul rog adminii sa-mi ierte greseala(ca tot e craciunul acum) si sa-l mute unde ar trebui. numai bine...Dani
dani Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 up...fac in functie de ce vrea fiecare:)astept oferte:)
Nosferatu Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 up...fac in functie de ce vrea fiecare:)astept oferte:) prea tare pedalierul l-am vazut acum 30 de minute ...e super misto ....merita tipu chiar are talent
dani Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 mersi dragosh:)despre talent nush...poate ca da poate ca nu...insa sa stii ca pasiunea le bate pe toate:)ma simt f bine cand iese cate unul misto:)ma bucur precum un copil
dani Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 (edited) up...astept urmatoarea comanda:)urmariti ca am de gand sa fac o super oferta:) Edited December 25, 2007 by dani
dani Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 am fost plecat olecutza de timp:)am revenit cu un up:)
dani Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 up...daca v-i se par scumpe...spunetzi ca vedem cum negociem:)
Guest Cristi_mihalcea Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 vreau si eu un pedaboard dar fara alimentator doar placa si capacu si ...dak se poate si cu maner pt a fi usor de deplasat. M-ar interesa de asemenea sa nu fie prea inalt(gros)...ceva frumos si util. Cva gen in prima poza p care ai pus-o la acest anunt. Ma gandesc k e mai bine sa vb la telefon sau sa ne intalnim undeva pt detalii privind dimensiunile pedalelor care urmeaza a fi instalate. Lasa si tu un mod d contact Cu respect, Mihalcea Cristian : 0740 874 912
dani Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 salutare...se poate:)vorbim la telefon...0745366404 Dani....ne auzim:)
Guest Cristi_mihalcea Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 salutare...se poate:)vorbim la telefon...0745366404 Dani....ne auzim:) ok mersi mult o sa te sun in weekend. bye
maur Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 poate offtopic... un sfat batanesc (si util...zic eu) pt adeptii pedalutelor... serviti cu incredere... pe mine m-a mancat undeva...si am cumparat un HB Pb5 la 80 euro... si acum imi pare rau... mi-am frecat creierul la maxim...ca sa le fac sa incapa... si bineinteles ca uahul si pedala de volum nu incap... asta e...da-i romanului mintea cea de pe urma... bafta la construit...si la vandut...
dani Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 salutare maur...intr-adevar sunt micute pedalboardurile alea:)merci mult asta e un avantaj al celor pe care le fac eu:)...le fac cat de spatioase vrea omul...isi masoara fiecare pedala in parte aduna,scade, calculeaza si eu il fac exact...in felul asta nu stai sa te mai chinui:) si pe langa asta...chiar arata bine si sunt si ieftine:) poftiti oameni buni:)
dani Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 up...am mai facut unul intre timp .o sa pun cateva poze:) poftiti. da stiu..pozele sunt cam intunecate dar asta e:( 1
dani Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 merci, merci dragosh:)stii tu de ce:))))))))))
Recommended Posts