www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

CeapaROsie

Newcomers
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Targu Mures

Other Information

  • Gear
    Squie Affinity Series Strat

Recent Profile Visitors

2676 profile views

CeapaROsie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Cumpar chitara electrica tip Les Paul sau Telecaster.Nu ma intereseaza un anumit brand.Totodata sunt interesat si de chitari BC Rich,mai ales Mockingbird.Astept oferte,va multumesc!
  2. Pret: 800 RON Localitate: Targu-Mures Contact: 0734657547 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Dau la schimb un amplificator Marshall Valvestate 8040 pe combo Bugera V22,head Bugera 1960 sau combo Peavey Bandit/Valveking.Se adauga si diferentele din partea mea.Astept oferte,amplificatoru arata si functioneaza bine.Daca cineva e interesat sa il cumpere am pus si pret.Revin cu poze.
  3. Pret: 700-800 RON Localitate: Targu Mures Contact: 0734657547 Accept schimburi: Accept schimburi Cumpar amplificatoarele mentionate mai sus daca vrea cineva sa se scape de unul.Bugetul e cam fix dar se mai adauga si transportul din partea mea.
  4. E luat separat de pe site-ul ala.De unde ti-o venit tie idea ca ii de pe asa ceva?
  5. Maine o sa am drum pana in Cluj.Daca cineva de acolo poate scapa de costul transportului.In orice caz pretul scade la 100 de lei! 100 de lei!
  6. Maine ma duc pana in Cluj asa ca puteti scapa de costul transportului.
  7. Vad ca nu sunt detalii pe site-ul ala.Nu ma prea pricep,spune-mi ca inseamna si poate pot sa iti zic sau sa masor.
  8. Pret: 50 RON Localitate: Targu Mures Contact: 0734657547 Link producator: http://www.magazinuldemuzica.ro/FENDER-TREMOLO-BAR-AMERICAN-ST-CH-_-22316.html Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi De vanzare tremolo arm/wammy bar Fender pentru Stratocaster.Arata la fel ca cel de pe site doar ca la capat e negru nu alb,eu consider ca nu mai e nevoie de poze dar daca cineva le doreste o sa le fac si o sa le postez.Nu a prea fost folosit pentru ca se dezacorda chitara cand il foloseam.
  9. A durat vreo 4 ore dar am reusit pana la urma.Am scapat de fret buzz si actiunea e destul de ok.Inca se mai aude un bazait de undeva de la bridge sau de la saddle-uri sper sa il pot rezolva si pe ala.
  10. Am incercat sa o acordez cu un semiton mai jos si a inceput sa apara fret buzz-ul.Din cate am inteles se poate rezolva din truss rod.Daca ma uit la truss rod dispre capatul headstock-ului cu chitara pusa pe spate in ce sens trebuie sa intorc cheia hexagonala pentru a rezolva problema?
  11. Pret: 200 Negociabil RON Localitate: Targu Mures Contact: 0734657547 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Cumpar cabinet chitara 2x12 orice marca,orice fel de difuzoare cat mai ieftin.
  12. Pana acum trimiteam si primeam toate coletele luate de pe net sau vandute pe net prin curierul de la tocmai.ro.Era ieftin,si avea optiunea de asigurare a coletului pentru doar 1% din valoarea lui.De ceva vreme aceasta optiune nu mai e valabila pentru ca site-ul a renuntat la optiune.I-am zis cuiva sa imi trimita un amplificator prin oferta olx.ro prin Cargus pentru ca era ieftin,dar ei nu isi asuma nimic cand vine vorba de soarta coletului si nici nu au optiunea de a asigura coletul.Imi puteti recomanda o firma de curierat cat mai ieftin care are optiunea de ramburs si de asigurare a coletului de preferat din propria experienta.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.