www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Marius Mihai

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

4 Neutral

About Marius Mihai

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Suceava

Recent Profile Visitors

655 profile views
 1. Marius Mihai

  vând Tama Imperialstar, cinele, stative

  Update de pret: Ride sabian 500lei, fus masterwork 400lei Produse de calitate, aliaj b20. Aproape pomana
 2. Marius Mihai

  vând [EXPIRAT] DiMarzio TwangKing DP173BK

  Spre vanzare o doza DiMarzio singlecoil pentru telecaster in pozitia de bridge, medium output. O vand pentru a trece spre ceva unpic mai nervos, un humbucker in format the singlecoil. Vine in ambalajul original cu accesoriile de montare. La momentul de fata doza este montata pe o chitara asa ca voi reveni cu poze cat de curand. Schimb cu o doza de bridge pentru tele humbucker in format de single coil( chopper t, super distortion etc).
 3. Marius Mihai

  vând Tama Imperialstar, cinele, stative

  Update pret: Sabian XSR Monarch 22" Ride - 550lei Masterwork Troy 14" Hi-hat - 450lei
 4. Marius Mihai

  vând [EXPIRAT] Cort Cr300, cu doze Emg Fat55

  Interesat de schimb cu strat/tele
 5. Marius Mihai

  vând [EXPIRAT] Cort Cr300, cu doze Emg Fat55

  Pretul este usor negociabil.
 6. Marius Mihai

  vând Tama Imperialstar, cinele, stative

  Au mai ramas cinelele: Sabian XSR Monarch 22" Ride - 600lei Masterwork Troy 14" Hi-hat - 500lei
 7. Marius Mihai

  vând Tama Imperialstar, cinele, stative

  Tobele s-au dat, raman stativele si cinelele. Preturi separate pentru hardware: -stativ drept tama -120lei, -stativ boom tama -120lei, -stativ boom millenium 80lei, -pedala tama hp30 80lei, -stativ premier tama 130lei, -stativ fus tama 130lei. Stativele se afla in stare foarte buna si provin de la setul tama imperialstar. PRET PACHET: 500lei.
 8. Marius Mihai

  cumpăr Les Paul,Telecaster sau BC Rich

  Salut, poate ai fi interesat de chitara asta:
 9. Spre vanzare urmatoarele: Shell-uri tobe Tama imperialstar cu dimensiunile: - Toba mare 22"x18" - fetele originale - Premier 14"x5.5" - fata de bataie Remo Ambassador Vintage, cordar si fata de rezonanta originale - Toms 16"x14", 12"x10", 10"x8" - fete de bataie Remo emberror coated. PRET: 1000lei. Set hardware: stativ drept tama, stativ boom tama, stativ boom millenium, pedala tama hp30, stativ premier tama, stativ fus tama. Stativele se afla in stare foarte buna si provin de la setul tama imperialstar, PRET PACHET: 500lei. Pedala Gibraltar 9711GS G-CLASS: Pedala de toba varf de linie de la gibraltar, cu lant dublu, actiune foarte fina, include carrying bag, imbus de ajustare, greutati ajustabile, in stare foarte buna, PRET: 450lei. Cinele: - Sabian 22" XSR Monarch Ride - light ride (greutate in jur de 2200g), aliaj b20, in stare excelenta cumparat in januarie 2017 si folosit foarte putin. PRET: 650lei. - Masterwork Troy 14" Hi-hat: cumparat la mana a doua, folosit foarte putin, in stare excelenta, PRET: 500lei. - Instanbul Mehmet 18" Nostalgia crash - light crash, suna excelent, un mic defect pe margine (nu este o crapatura ci un bump capatat la transport), PRET: 400lei. Vanzare in Iasi, preturi usor negociabile pentru vanzare in bulk. Produsele mai putin voluminoase pot fi trimise si prin curier pe cheltuiala cumparatorului.
 10. Boss katana 50, unul dintre cele mai apreciate amplificatoare tip modelling in categoria lui de pret. Prezinta 5 tipuri de amplificator ( acoutic, clean, crunch, lead si brown) si ogramada de efecte de la overdrive la flanger si wah, trei dintre acestea pot fi folosite simultan. Output reglabil de 0.5/25/50w. Sunetul poate fi customizat si mai mult conectand amplificatorul la pc. Difuzor de 12", suna bine si la volum scazut, home practice etc. Motivul vanzarii este dorinta de a trece la o solutie mai compacta (usb interface cu amp sims), neavand foarte mult spatiu disponibil. Vanzare in Iasi, pret fix.
 11. Cort Cr300, retela clasica de single cut, mahogany neck and body, maple top. Doze EMG Fat55 din fabrica. Tastiera lemn de Jatoba. Am achizitionat chitara la mana a doua in august 2018 la pretul de 900lei de la un membru de incredere de pe acest grup. Chitara se afla in stare foarte buna dar prezenta inca din momentul cumpararii avea un bump pe spate, intre timp a mai capatat si un mic bump la headstock, defectele sunt si motivul pretului scazut. Modelul Cr250, fara doze emg la thomann costa 2100lei iar dozele separat pot fi cumparate la pretul de 840lei. https://www.thomann.de/intl/cort_classic_rock_cr250_tbk.htm… https://www.thomann.de/intl/emg_fat_55_set_zebra.htm… Motivul vanzarii este faptul ca nu ma inteleg grozav cu forma de singlecut si greutatea chitarii. Pretul chitarii este 800lei usor negobiabil. De preferat vanzarea in Iasi.
 12. Marius Mihai

  vând Vgs Vst-110 Rtb Stratocaster

  Salut, mai ai chitara? la ce pret o vinzi? nu apare in anunt.
 13. Marius Mihai

  vând Crash Ride Istanbul 18

  Mai e valabil?
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.