www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Marius Mihai

Newcomers
 • Posts

  0
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Suceava

Recent Profile Visitors

1190 profile views

Marius Mihai's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

 1. Pun la vanzare un Hotone Ampero cumparat anul trecut in septembrie. Procesorul suna foarte bine si are o interfata grafica cu touch foarte intuitiva. Se vinde doarece folosesc interfata usb cu amp modeller si amplificatorul mult mai mult decat acest procesor. Este in stare impecabila si vine in cutia originala Ca schimburi as fi interesat de urmatoarele: tube screamer/uni-vibe cu fotocelule/octave fuzz
 2. Valabil, transport prin curier pe banii cumparatorului.
 3. Salut, ride-ul sabian, fusul masterwork si pedala sunt disponibile
 4. Se vand urmatoarele efecte: Tc Electronic Viscous vibe - ca nou - 400 ron negociabil - pedala a fost cumparata in august de la thomann si folosita doar in casa foarte putin, este un uni vibe digital foarte versatil datorita abilitatii de a incarca preset-uri prin tone cloud dar suna foarte bine si out of the box. https://www.thomann.de/ro/tc_electronic_viscous_vibe.htm Xotic Sl Drive - stare buna - 400ron - pedala cumparata second hand si folosita doar in casa, prezinta cateva zgarieturi fine dar este perfect functionala, efectele Xotic sunt made in USA si au o constructie exceptionala. Sunet de marshall super lead intr-un format super compact https://www.thomann.de/ro/xotic_sl_drive.htm Joyo Zip-Amp compressor/overdrive - ca nou - 180 ron - cumparat in octombrie 2020 - un overdrive/compressor reusit cu circuit inspirat de Xotic effects bb preamp https://www.thomann.de/ro/joyo_r_04_zip_amp_comp._overdrive.htm Revin cu poze.
 5. Update de pret: Ride sabian 500lei, fus masterwork 400lei Produse de calitate, aliaj b20. Aproape pomana
 6. Update pret: Sabian XSR Monarch 22" Ride - 550lei Masterwork Troy 14" Hi-hat - 450lei
 7. Au mai ramas cinelele: Sabian XSR Monarch 22" Ride - 600lei Masterwork Troy 14" Hi-hat - 500lei
 8. Tobele s-au dat, raman stativele si cinelele. Preturi separate pentru hardware: -stativ drept tama -120lei, -stativ boom tama -120lei, -stativ boom millenium 80lei, -pedala tama hp30 80lei, -stativ premier tama 130lei, -stativ fus tama 130lei. Stativele se afla in stare foarte buna si provin de la setul tama imperialstar. PRET PACHET: 500lei.
 9. Salut, poate ai fi interesat de chitara asta:
 10. Spre vanzare urmatoarele: Shell-uri tobe Tama imperialstar cu dimensiunile: - Toba mare 22"x18" - fetele originale - Premier 14"x5.5" - fata de bataie Remo Ambassador Vintage, cordar si fata de rezonanta originale - Toms 16"x14", 12"x10", 10"x8" - fete de bataie Remo emberror coated. PRET: 1000lei. Set hardware: stativ drept tama, stativ boom tama, stativ boom millenium, pedala tama hp30, stativ premier tama, stativ fus tama. Stativele se afla in stare foarte buna si provin de la setul tama imperialstar, PRET PACHET: 500lei. Pedala Gibraltar 9711GS G-CLASS: Pedala de toba varf de linie de la gibraltar, cu lant dublu, actiune foarte fina, include carrying bag, imbus de ajustare, greutati ajustabile, in stare foarte buna, PRET: 450lei. Cinele: - Sabian 22" XSR Monarch Ride - light ride (greutate in jur de 2200g), aliaj b20, in stare excelenta cumparat in januarie 2017 si folosit foarte putin. PRET: 650lei. - Masterwork Troy 14" Hi-hat: cumparat la mana a doua, folosit foarte putin, in stare excelenta, PRET: 500lei. - Instanbul Mehmet 18" Nostalgia crash - light crash, suna excelent, un mic defect pe margine (nu este o crapatura ci un bump capatat la transport), PRET: 400lei. Vanzare in Iasi, preturi usor negociabile pentru vanzare in bulk. Produsele mai putin voluminoase pot fi trimise si prin curier pe cheltuiala cumparatorului.
 11. Boss katana 50, unul dintre cele mai apreciate amplificatoare tip modelling in categoria lui de pret. Prezinta 5 tipuri de amplificator ( acoutic, clean, crunch, lead si brown) si ogramada de efecte de la overdrive la flanger si wah, trei dintre acestea pot fi folosite simultan. Output reglabil de 0.5/25/50w. Sunetul poate fi customizat si mai mult conectand amplificatorul la pc. Difuzor de 12", suna bine si la volum scazut, home practice etc. Motivul vanzarii este dorinta de a trece la o solutie mai compacta (usb interface cu amp sims), neavand foarte mult spatiu disponibil. Vanzare in Iasi, pret fix.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.