kovu_tlk Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 (edited) Na ba, meseriasilor ascultati si voi altceva. Daca vreti va fac si taburi sa invatati sa le cantati, ca la voi asa merge. Ia comentati, MULT. Ocariti-ma. Sacrilegiu___Taratura.mp3 Sacrilegiu___Evolutia.mp3 Sacrilegiu___Ion_Ion_2.mp3 Sacrilegiu___Geneza.mp3 Edited December 12, 2006 by kovu_tlk
kovu_tlk Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Bine, subtitrare la Taratura: Nascut intr-un lagar Din bucati de hoit Pute Neinsufletit I-au dat cu cianura Si sarma ghimpata Pe masa de tortura Din marmura rece Aruncat in beci Abominatie Parul de femeie Moare nispu' Sobolanii-l rod Nu simte nimic Gata sa ucida Cu lantu' Cand maturatoarea a intrat in beci A gasit acolo strasnic loc de veci Cu mortii ingropata De bestie violata Batuta si hulita Total necrofilita Monstru' Hoitu' Beciu' Sinistru Si cand a scapat Pe el l-a cautat Pe creeatorul sau Doctor la cavou Si atunci a gasit Ca e inrudit Cu un alt mutant Chris Barnes dé Six Feet Und Er Dar la rasarit Monstrul fericit De vestile noi A inceput sa moara Lumina cristalina Creeatia divina Cum sufletul i-a dat In iad l-a rechemat Uuurrr Iaaa Si Geneza: Razboi Lagar Morga si doctor Razboiul s-a sfarsit S-a sfarsit Doctorul nazist Dupa cataclism In groapa comunala Cauta o toala Ia bucati de les Le arunca-n beci Pune la pastrare Deste si picioare N-avea cemanca Carnea putrezea Ca sa o manance Da cu Zyklon-B Dar cand a gresit Dozajul mult dorit Hoitu' s-a trezit Din beci s-a auzit Iaaa R: Monstrul s-a nascut Din beci Doctorul uimit De el s-a ingrijit Esenta de Zyklon I-a pus in biberon Doctorul rebel A uitat de el Singur l-a lasat In beciul blestemat Cavoul il plangea Lumina n-o vedea In smoala se juca Cu gandacii Pe lume suparat Gandacii i-a mancat Singurii prieteni L-au abandonat Iaaa R: Monstrul s-a nascut Din beci
Guest h00k Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 ce tartani :| iti scad numaru de stelutse de la melodie :|
Guest LupulAlb Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Bai esti nebun!!!!!!!!!!!!!!! DIMI???!!!!!!!!!!!! DIMI IS THAT U??? O MY GOD THEY RESSURECTED DIMI!!!! LOLZ , fun to hear that though!
Hix Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Those areee fuuunny lyircs ..SERIOS ...really ).
Metabog Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Sunt prea tari versurile, haha. Bacovia dus la extrem frate.
kovu_tlk Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 (edited) Hehe, apreciez aprecierile voastre. LupulAlb care esti ma? Edit: Gata Mariuse, te-am dibuit Edited December 12, 2006 by kovu_tlk
Guest LupulAlb Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Hopa.........m-a dibuit!..... e de bine......? Frate, ia de la Alin id-ul meu sa mai vb si noi k long time no hear...or see! A, misto piese, imi place ideea! Ia trage cu urekia si la ale mele....am nevoie de un vocal cu imaginatie
vektor Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Uber ! Suna bine, desi chitarii parca ii lipseste ceva. Deja asteptam concerte
kovu_tlk Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 Chitarii ii lipsesc multe ca sunt facute pe Doina si efectele sunt cu GuitarFx. Haida ascultati si speriati-va. . La o adica mai comentati, disecati-le.
Pava Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 groh, groh, vers1, tobe, vers2,groh, groh parerea mea...
Guest LupulAlb Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 groh, groh, vers1, tobe, vers2,groh, groh parerea mea... Asta era si ideea...duh
vektor Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Chitarii ii lipsesc multe ca sunt facute pe Doina si efectele sunt cu GuitarFx. Haida ascultati si speriati-va. . La o adica mai comentati, disecati-le. Aia e. Nu are nici um pic de naturalete/carne.
kovu_tlk Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Up^. Ascultati ba noise! Sacrilegiu for the masses!!
John Petrecce Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Suntem niste adevarati adevarati. Da... Cred ca va lipseste un extorcist in trupa ca sa puneti mai mult filling
kovu_tlk Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Avem deja. Poate tre sa-l inlocuim ca asta bea cam mult si nu-si vede de treaba. Da pe la noi se gasesc mai greu asa ca o sa trebuiasca sa te obisnuiesti cu ideea
Metabog Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Sorry ca aduc asta din nou pe prima pagina, dar vroiam sa zic ca piesa voastra taratura a ajuns un mic hit la noi in Constanta dupa ce le-am dat sa asculte la unii la scoala acum toata lumea o canta pe holuri in vreo doua scoli deja. Prea tare piesa ;D BATUTA SI HULITA TOTAL NECROFILITA :
ciuci Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 fain, da e cam prea in fatza vocea... dati chitarile mai tare!
Susceptor Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 gay lyrics. sau ce ar fi iesit daca linkin park s-ar fi vrut satanisti.
ciuci Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 pacat ca o pus subtitrarea, ca daca nu oricum nu intelegea nimeni ce ziceau si atunci nu mai conta
Metabog Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 (edited) Mie mi se pare genial. Eu nu sunt blacker si in general nu ascult chestii de genul, dar versurile sunt uber lol, nu trebuie sa le iei in serios, e mai mult un fel de parodie de death sau doom sau ceva. Edited July 11, 2007 by Metabog
Radu i Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 (edited) nu imi place vocea de loc. partea buna e ca aduce un pic cu Rotting Christ. in schimb chitara nu suna rau, insa e pe fata Schuldiner type soloing. schimba vocea/vocalul si versurile (fa-le mai cursive un pic si mai legate) ti-am spus ce cred eu Edited July 12, 2007 by Radu i
kovu_tlk Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 (edited) Va multumesc atat pentru aprecieri cat si pentru critici dar se pare ca unii nu au inteles care este de fapt esenta acestui proiect. Susceptor, comparatia cu linkin park nu este potrivita nici pe post de gluma proasta; aia au facut ce au facut pentru bani si au avut succes. Ce facem noi nu este pentru bani ci pentru amuzament si nici nu suntem sau 'ne vrem' satanisti. Radu i daca am schimba vocile si versurile nu ar mai avea nici un farmec, s-ar transforma intr-o formatie cum sunt cu tonele si nu vrem asta. Cat despre calitatea inregistrarilor, acestea au fost piese inregistrate in cateva ore iar metodele folosite sunt mai mult decat ambigue, pe viitor speram la o masterizare mai buna a pieselor. Pentru 'fani', proiectul Sacrilegiu este momentan programat sa-si reia cursul existentei in toamna acestui an. Publicul va fi tinut la curent cu progresul trupei prin acest toppic sau prin site-ul de pe myband. Pe viitor, cu putin noroc si o lipsa de lene acuta, Sacrilegiu va avea propriul site. Pana atunci va doresc numai bine, spuneti-va parerea despre trupa si obligati-va bunicii sa ne asculte. SACRILEGIU FOR THE MASSES! Edited July 27, 2007 by kovu_tlk
Metabog Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Eu v-am zis ca imi place foarte mult ce cantati, are SPIRIT! Am ascultat piesele de multe ori si chiar le puneam pe laptop la scoala si acum mai am colegi care asculta piesele voastre si ii auzi pe hol DAR CAND A GRESIT, DOZAJUL MULT DORIT, MONSTRUL S-A TREZIT, DIN BECI S-A AUZIT IAAAAAAA!!
Guest Ursu Calm Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 doamne .......esti nebun bah omule.........ia zi puneti trupa pe picioare?
Recommended Posts