Pino Posted June 14, 2014 Share Posted June 14, 2014 Buna ziua . Ce parere aveti de procesorul adrenalinn 3. Am auzit ca ar fi bun pentru emulare de cabinete. Stiu ca e conceput de Roger Linn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
red man Posted June 15, 2014 Share Posted June 15, 2014 Pai tu ne intrebi ce parere avem despre procesor si apoi tot tu scoti unul la vanzare!? Spune-ne tu ce poate ca e la tine. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted June 15, 2014 Share Posted June 15, 2014 Pai tu ne intrebi ce parere avem despre procesor si apoi tot tu scoti unul la vanzare!? Spune-ne tu ce poate ca e la tine. Am vazut si eu ca a aparut azi unul la vanzare si mi-am adus aminte ca cineva cererea pareri zilele trecute dar am pus-o pe seama unei coincidente si nu m-am gandit sa verific daca e unul si acelasi. Foarte tare Niste review-uri: http://www.musicradar.com/reviews/guitars/roger-linn-adrenalinn-3-140260/ http://www.musiciansfriend.com/amplifiers-effects/roger-linn-design-adrenalinn-iii-guitar-effects-processor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pino Posted June 17, 2014 Author Share Posted June 17, 2014 (edited) E simplu. Nu prea se potriveste cu ceea ce cant.(bass /rock), am citit si e un procesor destul de simpatic. insa nu ma prea impac eu cu el. easy ! d'asta il si dau Edited June 17, 2014 by Pino Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted June 17, 2014 Share Posted June 17, 2014 Pai si daca primea aici numai laude si review-uri pozitive te-ar fi ajutat sa te impaci mai bine cu el sau s-ar fi potrivit mai bine cu ceea ce canti? Zic si eu... Bafta la vanzare! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pino Posted June 18, 2014 Author Share Posted June 18, 2014 Salut Sam. MMMmmmm...nu neaparat insa vroiam sa aud si pareri de la niste persoane avizate , care au testat acest procesor pe chitara. Nimic mai mult. Usor rautacioasa abordarea dvs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airhead Posted June 18, 2014 Share Posted June 18, 2014 Usor rautacioasa abordarea dvs. bine ai venit pe forumul RGC.ro 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eduard.alexandru Posted June 18, 2014 Share Posted June 18, 2014 (edited) Procesoarele fac multe lucruri și oferă, de obicei, foarte multe parametri editabili; asta înseamnă că dacă nu știi ce faci cu procesorul, probabil vei suna foarte prost prin el. Acum vine întrebarea: la ce vrei să folosești respectivul procesor? Edited June 18, 2014 by eduard.alexandru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pino Posted June 18, 2014 Author Share Posted June 18, 2014 nu mai conteaza. le-am vandut, in afara forumului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts