whisky Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 (edited) Oferim si un post de chitarist in Bucuresti. Chitara electrica si chitara electroacustica (in special pe partea de armonie). Repertoriul uzual in momentul de fata este constituit din aproximativ 20 de piese - adica un program de club, proprii si cîteva cover-uri. Toate sint inregistrate pe track-uri, armoniile si structurile sint detaliate in scris (cifraj uzual Am D7 etc, nu note si partituri), asa ca nu punem omul in situatiile acelea neplacute de a se chinui sa scoata acordurile si riff-urile dupa ureche. In plus am sa-i si arat in detaliu, eu personal, acele pasaje particulare pt a avansa fara probleme. Mediul e fain, va avea de-a face cu persoane care stiu multa muzica si se bazeaza pe experienta indelungata. Sala de repetitie e la standarde maxime: spatiu urias, aer conditionat, curatenie, scule, parcare, paza (in Electromagnetica). Important: nu se pierde timpul la repetitie. Fiecare vine la sala cu partea lui bine exersata acasa. Va las mai jos citeva fragmente (Cutia Neagra e un al doilea proiect pe care incercam sa-l aducem pe o scena de teatru): Contact: lasati mesaje PM, va rog. Multumesc. Marius R. - Bucuresti. Edited June 11, 2014 by whisky 2
Suflete Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 Salut, As incerca numai ca nu am experienta pe Electroacustica si nici nu posed una iar experienta mea totala de cantat la chitara este de vreo doi ani si jumatate insa invat repede. Acesta este numarul meu de tel 0765472216 daca credeti ca va pot fi de ajutor.
Akenathon Posted July 30, 2014 Posted July 30, 2014 Salut Suna foarte interesant proiectul tau....sunt la inceput de drum am decat 3 ani de chitara...posed chitara Electrica si electro-acustica plus un procesor GT 100...este un inceput in toate.....nimeni nu s-a nascut invatat....daca sunteti interesat acesta este nr meu de telefon 0732735104....cu respect Octavian!
Edward Crr Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 (edited) Daca mai este valabila strigarea, Eduard 17 ani, 9 ani de chitara, yamaha erg 121. Facebook Edward Crr sau 0733834598. Seara faina ! Edited August 28, 2014 by Edward Crr
Alex cu chitara Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Bună seara,Sunt chitarist, am 20 de ani, am chitară electroacustică și o electrică, dacă e neapărată nevoie.Am experiență cu electroacustica de 6 ani, cânt foarte multe genuri muzicale și apreziez oamenii care muncesc organizat.Vreau să știu dacă mai este valabil anunțul și dacă este posibilă o colaborare pe viitor. Cu respect,Alexandru.
Alcamus Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 Salut, Sunt foarte interesat de proiect. Am chiatar electrica si electroacustica, sunt serios si am ceva experianta. Daca mai este valabil as vrea sa cantam impreuna. Bogdan.
whisky Posted November 14, 2014 Author Posted November 14, 2014 Lasati-mi un numar de telefon si va sun. Mersi.
baluta_mihai_sorin Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 basist / chitarist din Bucuresti, 30 de ani cu experienta si piese proprii am tot ce trebuie si acustica si electrica si bass 0726380477 baluta_mihai_sorin@yahoo.com
77julian Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Intreb si io: mai e valabil? Nu am mare experienta, dar invat repede. Am tot ce trebuie. Merci.
Recommended Posts