vdanciu Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 Pret: 250 RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: PM Accept schimburi: Accept schimburi Ceva in genul asta: http://www.thomann.de/ro/morley_aby.htm
cotrusvlad Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 Vorbeste cu PaulStrat sa iti faca una, se ocupa cu asta.
varu' maftei Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 Daca vrei s-o folosesti (si) cu doua ampuri deodata, nu-ti lua Morley, ia-ti Radial Bigshot sau altceva care sa aiba functii suplimentare de lift ground, isolation si anti-phasing. 2
whisky Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 (edited) Am un proiect de-al meu pe care deocamdata l-am amînat deoarece cred ca mai dureaza pîna cînd o sa detin cele doua amp-uri la care m-am gîndit. Ti-l ofer pt 150 ron - bineinteles, asamblat. 150 ron Are prevazut si loc pt baterie de 9V inauntru si, dupa cum se vede la materiale, mufa DC, conectata la circuit 9V cu decuplarea automata a bateriei atunci cind pedala e alimentata de sursa pedalboard-ului. Bateria este conectata la circuit numai atunci cind este introdus jack-ul input. In plus are un LED la optiunea A+B pt on si off, LED-urile rosu si verde de la A sau B ramînînd neschimbate, adica ori cel rosu aprins ori cel verde, astfel ca atunci cind decuplez A+B sa stiu intotdeauna pe ce voi ramîne, pe A sau pe B. In aceeasi idee, daca merg pe A+B, imi pot pregati iesirea din aceasta stare apasînd/alegînd A sau B (A/B) fara sa-mi afectez cu nimic modul in care functionez adica A+B, stiind sigur pe ce voi ramîne atunci cînd apas pe switch-ul A+B. Edited May 24, 2014 by whisky 1
Recommended Posts