www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

vdanciu

Active Members
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by vdanciu

  1. Pret nou: 3700 RON! In pret incluse husa originala Fender si transportul prin curier oriunde in tara.
  2. Chitara e ca noua. Fara uzura vizibila pe taste. Nu sunt zgarieturi evidente. Nu prea am repetat cu ea si a fost la un singur concert. De la producator: Neck pocket optimized for better neck pitch 9.5”-radius rosewood fingerboard with 22 medium jumbo frets Dual special design “hot” single-coil Jaguar pickups On/off slider switch for each pickup Two-position tone cut switch Classic Jaguar “lead”/“rhythm” dual-circuit design with volume and tone control for each Adjusto-Matic bridge with vintage-style “floating” tremolo tailpiece and tremolo lock button
  3. https://forums.rgc.ro/topic/111125-bass-player-caut-trupa-in-cluj-napoca/
  4. https://forums.rgc.ro/topic/111125-bass-player-caut-trupa-in-cluj-napoca/
  5. Informatii despre noi: https://www.facebook.com/notaband/ Demo: https://soundcloud.com/nota-cluj/sets/demos Live: https://soundcloud.com/nota-cluj/sets/live-in-atelier-2015 Mai multe informatii pe Facebook, PM sau la nota.cluj@gmail.com.
  6. Sorry, am un ac30 si-mi ajunge ca nici pe ala nu-l folosesc
  7. Pret: 120 RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: PM Link producator: http://www.amazon.com/Joyo-JF-05-Classic-Chorus-incredible/dp/B007VOGU8O Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Poze la cerere.
  8. Pret: 250 RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: PM Accept schimburi: Accept schimburi Ceva in genul asta: http://www.thomann.de/ro/morley_aby.htm
  9. Eu ma refeream la forumul asta care e preponderent in limba romana. Voiam sa stiu daca e cu intentie lasata regula asta sau poate administratorii forumului vor lua in considerare sa nu mai schimbe titlurile automat. @vektor remarca ta nu e la obiect pentru ca intrebarea mea nu era "De ce unele limbi au regula asta?". Bauiesc ca-s in sectiunea potrivita de a discuta despre forum si nu despre ortografia limbilor de origine germanica.
  10. Eu nu o vad ca pe o problema ci ca pe o posibila imbunatatire a forumului. Daca e prea complicat, probabil ca nu merita. Am vazut ca si alte forumuri au probleme de genul asta iar in engleza apar modificari cum ar fi: "Don'T" sau "Aren'T".
  11. Poate s-a mai discutat dar intreb si eu: de ce se aplica regula ca fiecare cuvant din titlu sa fie schimbat astfel incat sa inceapa cu majuscula? In limba romana nu ajuta la nimic, as zice ca dimpotriva.
  12. Trupa din Cluj cu aspiratii in zona alternative/indie rock si post-punk revival (vedeti pagina de wikipedia ca si noua ne-a luat o vreme sa ne prindem ce-i aia), cautam un solist/solista vocal. Influente: The Kooks, The Temper Trap, Two Door Cinema Club, Kings of Leon, Placebo, Goo Goo Dolls, Muse, Coldplay, Kaiser Chiefs, Travis, Radiohead, Biffy Clyro, Dave Matthews Band, si multi altii Avem sala si scule si lucram la material propriu original. Detalii: www.facebook.com/notaband Multam!
  13. @darkspace @nicubarna Multumim mult. Aprecierile voastre ne bucura si ne onoreaza.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.