pelihorez Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Pret: 0 RON Localitate: alba iulia Contact: 0757600912 Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Accept schimburiDupa cum zice si titlul...cumpar un corp de chitara electrica pentru un proiect ...nu am nevoie de nimic din hardware...adica fara doze floyd electronica etc...doar lemnul... Caracteristicile cerute...sa fie neck-thru cu loc de floyd si lemnul de preferat mahon...iar configuratia dozelor H-H...ultimele 2 nu sunt obligatorii insa primele da...
'mnezău Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 (edited) Adică vrei chitara cu totul, fără hardware, sau cum? http://en.wikipedia.org/wiki/Neck-through Edited May 2, 2014 by 'mnezãu 3
Ibanozzi Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 (edited) Nuuuu..., pur si simplu nu am citit cu atentie in totalitate anuntul si din dorinta de a ajuta omu`..., m-am grabit... MEA CULPA! Promit ca nu mai fac d-astea! P.S. Apropo..., de curiozitate..., ai primit chitara gratis pana la urma? Edited May 2, 2014 by Ibanozzi
Claudiu Kiss Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Pentru curiozitatea ta...mi-am cumparat o chitara.
Claudiu Kiss Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Multumesc ! Nu e cine stie ce si are o forma pe care nu am reusit sa o gasesc nicaieri insa functioneaza.
Recommended Posts