alzayr Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 Buna ziua, folosesc un Jackson cu floyd, insa in momentul incare il actionez in grif se aude o pocnitura. Cu siguranta este de la truss rod. Este normal acest lucru? Ma gandesc sa nu fie desprins sau ceva de genul. Nu cunosc modul de constructie al acestui mecanism si de aceea apelez la voi.Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenea Rau Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 Sigur e in grif sau se misca vreo placuta de strangere a corzilor pe pragus? Ti-as sugera sa le slabesti, sa le strangi la loc (nu pana iese apa din ele, doar pana opun rezistenta in cheie) si sa reverifici treaba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 Daca gatul e bolt-on (si sunt 99% sigur ca asa e) verifica sa fie stranse bine cele 4 suruburi care prind gatul de corp. Am patit si eu exact acelasi lucru si asta era cauza. Ca sa te conving daca e de acolo poti incerca sa imobilizezi corpul chitarei intre burta si mana dreapta si cu stanga sa incerci sa misti gatul in toate directiile ca si cand ai vrea sa-l smulgi de-acolo. Ma rog, cum ti-a spus si Răspopitu' nu tragi pana sa-l rupi Ar trebui sa auzi aceeasi trosnitura. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crypto Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 e neckthru Link to comment Share on other sites More sharing options...
alzayr Posted April 27, 2014 Author Share Posted April 27, 2014 Sigur e in grif sau se misca vreo placuta de strangere a corzilor pe pragus? Ti-as sugera sa le slabesti, sa le strangi la loc (nu pana iese apa din ele, doar pana opun rezistenta in cheie) si sa reverifici treaba. Cel mai sigur de acolo este din ce am ascultat. Numai ca acum nu am un imbus bun. O sa incerc maine. Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claudiu Ibanez Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 Si eu am avut aceeasi problema la un B.C.Rich cu Floyd Rose . Era de la locknut . Destrange suruburile si strange-le la loc si probabil o sa se duca , daca nu , mai fa asta de cateva ori pana nu mai auzi nimic . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts