www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Am Nevoie De O Diagrama Pentru Wiring H-S-H , Doze Dimarzio D'activator , Single-Coil Ibz Infs1


Recommended Posts

! * HELP * HELP * HELP * HELP * !

Imi poate da cineva o diagrama pentru H-S-H ?? Humbuckerele sunt splitabile , cu 5 fire ( masa , verde , rosu , negru , alb ) , mai precis sunt ninste Dimarzio D'activator Neck si Bridge , iar single-coilul are 2 fire ( masa , alb ) , este un Ibanez INFS1 . Nu stiu cum sa le lipesc pe switch . I need you're help !! Precizez ca am incercat dupa schema de mai jos si nu functioneaza , eventual daca stie cineva si e din Timisoara , ma pot deplasa la acel cineva sa mi-o repare .

 

 

post-23183-0-32141200-1397739363_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Pai i-am spus odata sa ma ajute cu un procesor , nu memoreaza tonuri , si i-am zis daca poate sa se uite la el sa vada ce are , asta a fost pe facebook , mi-a spus el ceva de n-am inteles nimic si dupa m-a blocat pe facebook cat si pe forum , nu mai puteam sa ii trimit mesaj nici pe forum . Se pare ca acum am putut sa ii trimit mesaj , i-am spus treaba cu dozele .

Edited by Claudiu Ibanez
Link to comment
Share on other sites

mi-a spus el ceva de n-am inteles nimic si dupa m-a blocat pe facebook cat si pe forum , nu mai puteam sa ii trimit mesaj nici pe forum . Se pare ca acum am putut sa ii trimit mesaj

 

Crezi ca ai mai multe sanse daca mai incerci odata? E simplu. Some people don`t like other people. E dovedit stiintific. Nici eu nu plac pe toata lumea si nici toata lumea nu ma place pe mine, fara un motiv anume. It`s basic math. Una + una = lezbi!

 

Cand mai intalnesti astfel de situatii, ca sa nu te mai faci de cacao, sa iti dea oamenii block, etc, iti recomand INTERNETUL.

Pe mine m-a ajutat la instalarea dozelor, la cusut pe etamina, la preparat tiramisu, la facut noduri jm3k3re de cravata si cam la ORICE!

 

Just google: "How to: *insert problem here*"

Let the magic begin!

 

 

xoxo

Edited by James D. Trunks
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

ia-o ca pe un motiv sa inveti niste chestii de electronica de baza. La bun, incearca sa te prinzi ce se intampla cu switch-ul ala prinauntru', sa dai de cap pozitiilor ca si loc pe "piciorusele" de conectica, sa intelegi putin cum sta treaba cu potentiometrele alea, etc. O sa te ajute infinit de mult pe viitor, atat pt chitarele tale, cat si pt ale altora (astia carora le ceri ajutorul cum crezi ca au invatat? :) si-au bagat nasu' si au invatat). Nu faci nimic daca vrei pur si simplu diagrama cu firu' rosu la picioru' 5, etc.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.