Liviu.Pop Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 (edited) Voiam un booster. Asta iarna Viobio mi-a sugerat modelul in cauza, insa pana acum nu am apucat sa il fac. Am zis sa-i dau o-ncercare, sa vad cum suna chestia, ca am auzit de bine de ea, dar nu am probat niciun exemplar. Am lucrat dupa schema asta: Mi-a placut din prima cum suna, nu am mai facut nicio ajustare. Totusi am decis sa ii pun optiunea de clipping:hard/soft. Rezultatele sunt atractive. De la boost pana la un drive destul de pronuntat, totul suna frumos, clar. Dupa urechea mea, bineinteles. S-ar putea ca unii sa aiba alta parere. In cele din urma i-am oferit o carcasa, facuta pe aceeasi linie cu cea a delay-ului - corodata, cu aspect de vechitura: I-am pus LED bicolor, care e verde pe soft clipping si rosu cand e pe hard. Cand il termin o sa revin cu poze si poate ceva sample. Edited April 17, 2014 by Liviu.Pop 5
edy_wheazel Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Felicitari, carcasa arata foarte bine. Am avut de-a face cu originalul, DOD308, are un switch SPDT si bineanteles nu are LED. Chitaristul caruia ii apartine este multumit de ea, mai putin amanuntu' asta. LED i-am pus, mai trebuie sa-i pun un switch 3PDT 1
florinmarinoiu Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 Frumoasa lucrare. Poti posta si cablajul? L-as incerca si eu 1
Liviu.Pop Posted April 19, 2014 Author Posted April 19, 2014 Enjoy Vezi ca nu stiu daca e dimensiunea ok, trebuie sa il adaptezi. Booster DOD YJM 308.doc Uite l-am exportat in pdf 1:1 PCB.pdf 1
Liviu.Pop Posted April 19, 2014 Author Posted April 19, 2014 Poze finale: Imi place mult optiunea de soft clipping, merge super pe bluzane. Am pus LED-uri in loc de diode si intra in drive numai cand ataci nota mai nervos. Hard clippingul este de fapt cel normal din schema. 1
Liviu.Pop Posted April 19, 2014 Author Posted April 19, 2014 btw, fata de schema de sus eu nu am pus reglajul de ton, am utilizat schema din fisierul doc, cum e de fapt si originalul .
Recommended Posts