izzy123 Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Salut, Sunt un chitarist de la 17 ani din bucuresti, cant de 7 ani la chitara.sunt deschis la mai multe stiluri de muzica, de la blues pana la heavy metal. Influente:Slash,Garry Moore,Dug Aldrich,etc. Trupe:Whitesnake,Slash.s Snakepit, Guns.N Roses,Bon jovi,Pantera,epica,etc Sunt mult mai multe influente dar dupa cum am spus mai devreme imi plac mai multe stiluri. Caut o trupa sau oameni care vor sa infiinteze o trupa cu scopuri serioase. Am propria sala de repetitii complet echipata si studio de inregistrari.Am mai avut 2 trupe dar acestea s.au despartit in diferite motive. Astept oameni dornici sa produca muzica buna!!! Bafta. 1
Moses1294 Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Un UP de la mine pentru vecinul meu!Mult noroc in gasirea unei trupe! 1
Alex Alex Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Salut! Si eu sunt chitarist, am 16 ani si cant de 5. Abordez mai multe genuri de muzica, dar prefer Glam-ul, Punk-ul, Progressive-ul.. De asemenea ma descurc pe Funk si Reggae Chitaristii care m-au influentat in stilul meu sunt Slash, Santana, Steve Vai, Gary Moore, Billy Gibbons si Brian May. Imi doresc o colaborare serioasa cu oameni care sunt dispusi sa isi sacrifice din timp pentru acest proiect. Pana in prezent am mai activat in trei trupe cu care am avut cateva concerte. Daca ti se pare ca as fi potrivit, lasa-mi un PM ca sa vorbim mai pe larg Mersi!
izzy123 Posted April 8, 2014 Author Posted April 8, 2014 UP! Salut, Sunt un chitarist de 17 ani din bucuresti, cant de 7 ani la chitara.sunt deschis la mai multe stiluri de muzica, de la blues pana la heavy metal. Influente:Slash,Garry Moore,Dug Aldrich,etc. Trupe:Whitesnake,Slash.s Snakepit, Guns.N Roses,Bon jovi,Pantera,epica,etc Sunt mult mai multe influente dar dupa cum am spus mai devreme imi plac mai multe stiluri. Caut o trupa sau oameni care vor sa infiinteze o trupa cu scopuri serioase. Am propria sala de repetitii complet echipata si studio de inregistrari.Am mai avut 2 trupe dar acestea s.au despartit in diferite motive. Astept oameni dornici sa produca muzica buna!!! Bafta.
necu' Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 Daca as vrea sa aud ceva cantat de tine, cum as proceda?
izzy123 Posted April 30, 2014 Author Posted April 30, 2014 Nimeni nu cauta chitarist lead? inca valabil!
Stefan OPREA Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 (edited) Mariuse, da un semn Edited May 24, 2014 by Stefan OPREA 1
zakk wylde Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Salut!Am vazut anuntul tau si mar interesa sa cant cu tine.De gasit basist si tobosar vedem ca stiu de unde as putea face rost(sunt chitarist).Sunt influentat tot de astia:Pantera, Metallica, Guns'n Roses etc.Ma gasesti la 0747062430 sau la umyhummer@yahoo.com Cu rockarime, Matei
Recommended Posts