www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Alex Alex

Newcomers
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Gear
    Chitara electrica Gibson Les Paul Studio
    Chitara electrica Fender Stratocaster Lite Ash din '97
    Chitara electrica Yamaha EG112C
    Chitara acustica LAG
    Amplificator Line6 Spider IV 120W
    Footswitch Line6 Express MkII

Alex Alex's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Salut! Vom avea nevoie doar in cazul in care ne decidem sa facem la un moment dat un proiect acustic. Din nefericire momentan nu este cazul, dar multumim pentru interes!
  2. Salut! Suntem un chitarist(18) si un basist(21) care au pus bazele unui proiect indie si care cauta sa completeze formula clasica de tobe-bas-chitara-voce. Amandoi avem experienta de peste 5 ani de cantat si cateva contacte cu scena. Prin "am pus bazele" vreau sa spun ca am facut niste piese, le-am inregistrat multitrack si ne-am pregatit sa le inregistram in studio (moment in care fostul tobosar a fost nevoit sa paraseasca proiectul). Asadar acum cautam un tobosar nou pentru a continua de unde am ramas! Stilul abordat este indie-rock (Arctic Monkeys, Omul cu Sobolani, The Amsterdams poate? Undeva la mijloc probabil) Tin neaparat sa precizez faptul ca acest proiect vrea sa fie unul cat se poate de profesionist care va include vizite la studio, cantari live si in viitor recuperarea investitiilor. Daca ai ceea ce cautam si esti interesat de ceea ce vom face ma poti contacta pe mail la alex.tutea@gmail.com. Alternativ, poti da un reply aici, dar cele mai bune sanse la un raspuns prompt sunt pe mail. Zi faina in continuare!
  3. Salut! Noi suntem doi chitaristi, un basist si un tobosar din Bucuresti care cauta sa completeze formula pentru un proiect serios. Cu totii cantam de mai multi ani la instrumentele noastre si avem cu totii ceva experienta de scena. Ne dorim ca in proiectul de fata sa ne compunem piese proprii pe care sa le inregistram si sa le promovam. Cautam un vocalist deschis, cu imaginatie, de preferat care poate scrie si versuri si care este disponibil cel putin o data pe saptamana pentru repetitii (plus eventualele cantari). Noi, ca instrumentisti, putem aborda, cel putin din punct de vedere tehnic, orice gen, dar ne regasim cel mai bine in rock alternativ (cel mai bine), pop-rock, jazz sau funk. Trupe care ne plac sunt (de la noi) Omul cu Sobolani, Alternosfera, Robin and the Backstabbers (si de la ei) Alter Bridge, Arctic Monkeys, Orianthi.. Asa cum am spus, nu avem un gen pe care suntem siguri ca il vom aborda, din moment ce aspectul asta tine si de viitorul vocalist, motiv pentru care asteptam propuneri. *totusi tin sa mentionez ca nu ne dorim sa cantam genuri de Metal. Nu neaparat pentru ca nu ne-ar placea, dar nu este ceea ce ne dorim sa cantam in acest proiect* Media de varsta in trupa este de 18-19 ani. Contacteaza-ne la alex.tutea@gmail.com!
  4. Suntem un chitarist si un tobosar, amandoi din Bucuresti, care dorim sa infiintam un proiect serios cu piese proprii si inregistari profesionale pe stilul mentionat in titlu. Vocalul ar trebui sa poata scrie versuri ok si sa poata contribui cu idei la compozitii. Basistul ar fi de preferat sa isi poata compune singur linii de bas pe piese (ceva mai complexe decat tonica pe optimi). Amandoi trebuie sa fie disponibili pentru cel putin o repetitie pe saptamana si eventualele cantari live. Cautam oameni de preferat pana in 20 de ani, dar suntem deschisi la orice fel de propuneri. Ca sa va faceti o idee mai buna despre ce stil cautam, trupe precum (de la noi) Omul cu Sobolani, Luna Amara, Alternosfera, (din strainatate) Alter Bridge si oricare altele din aceeasi sfera pot fi puncte de referinta. Pentru detalii ma puteti contacta pe adresa: alex.tutea@gmail.com Mersi pentru atentie! Alex
  5. Salut! Sunt Alex, am 16 ani si cant la chitara de 5. Abordez mai multe stiluri muzicale, dar evit pe cat posibil terminatia "-core" sau cuvintele death si black. Influentele mele sunt Slash, Santana, Billy Gibbons, Brian May, Steve Vai, Gary Moore, dar, asa cum am spus, pot canta mai multe genuri muzicale (de la funk, reggae si blues pana la glam, punk si progressive). Pana in prezent am mai activat in trei trupe. Am ceva experienta de scena (am avut mai multe concerte in locuri precum Club A sau Yellow Club) si cunosc un studio profesional la care am mai inregistrat si cu alte ocazii. Am cunostinte de teorie muzicala la un nivel ok. De asemenea, detin echipamentul necesar pentru a canta live (chitare acustice si electrice, amplificator cu footswitch, procesor). Vreau sa ma alatur unei trupe/infiintez o trupa impreuna cu oameni dedicati, de preferat (dar nu neaparat) cu varste pana in 20 de ani, dispusi sa isi sacrifice din timp (cel putin o repetitie pe saptamana) pentru un proiect serios (piese proprii, inregistrari profesionale, cantari live). Sunt deschis la orice fel de propuneri! Pentru detalii suplimentare imi puteti lasa un PM, puteti raspunde aici, sau imi puteti trimite un e-mail la adresa alexi_mus@yahoo.com (personal prefer varianta cu e-mail-ul).
  6. Salut! Si eu sunt chitarist, am 16 ani si cant de 5. Abordez mai multe genuri de muzica, dar prefer Glam-ul, Punk-ul, Progressive-ul.. De asemenea ma descurc pe Funk si Reggae Chitaristii care m-au influentat in stilul meu sunt Slash, Santana, Steve Vai, Gary Moore, Billy Gibbons si Brian May. Imi doresc o colaborare serioasa cu oameni care sunt dispusi sa isi sacrifice din timp pentru acest proiect. Pana in prezent am mai activat in trei trupe cu care am avut cateva concerte. Daca ti se pare ca as fi potrivit, lasa-mi un PM ca sa vorbim mai pe larg Mersi!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.