aleexrobin Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 Salut chitaristi!!! Vreau sa stiu daca as putea sa gasesc asa ceva in romania http://www.stringsandbeyond.com/herdim-standard.html am cautat pe toate site-urile si nu am gasit , eu incerc sa cant u2 ... si edge am vazut ca deasta foloseste...
sam Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 http://www.ebay.com/itm/Herdim-Picks-Blue-Old-one-12x-Used-By-U2-The-Edge-Worldwide-Shipping-Free-/141230128584?pt=UK_Guitar_Accessories&hash=item20e1f8bdc8 http://www.ebay.com/itm/Herdim-Picks-Blue-Old-one-100x-Used-By-U2-The-Edge-Worldwide-Shipping-Free-/141236605695?pt=UK_Guitar_Accessories&hash=item20e25b92ff
aleexrobin Posted April 7, 2014 Author Posted April 7, 2014 (edited) d Edited April 7, 2014 by aleexrobin
lefmir Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 (edited) Si nu poti sa canti U2 fara pana aia? o pana, un amplificator mai bun, un efect, o chitara mai buna nu o sa te faca un chitarist mai bun. Edited April 7, 2014 by lefmir
aleexrobin Posted April 7, 2014 Author Posted April 7, 2014 Corzi+pana aia+delay=sunet smecher asculta
sam Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 (edited) Am inteles ca vrei Romania dar daca e transportul gratuit cu ce te incurca? Sau vrei sa canti U2 maine si n-ai timp sa astepti cca o saptamana pana ajung din Germania? Edited April 7, 2014 by sam
aleexrobin Posted April 7, 2014 Author Posted April 7, 2014 Imi este frica sa nu am surpriza cu alte taxe... ei scriu ca este free shipping Stiti cumva daca pot sa mai imi bage alte taxe vamale?
sam Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 (edited) Pentru UE nu platesti taxe vamale. Si nu ai ce alte surprize sa ai. Ti se cere confirmare inainte sa-ti plece banii din PayPal, cat vezi acolo, atat platesti. Plus ca vanzatorul are 100% feedback pozitiv din 196 de tranzactii. Din punctul meu de vedere e totul safe. Edited April 7, 2014 by sam
sam Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 (edited) Fa contul pe numele unui prieten/parinte/dusman. Vezi ca trebuie sa coincida din cate stiu numele din contul ebay cu cel din PayPal si cu cel inscris pe card. Edited April 7, 2014 by sam
lefmir Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 Si crezi ca e obiectiv testul ala? Daca intr-un sample a avut alt atac fata de altul? Tot pana e de vina? 1
'mnezău Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Imi este frica sa nu am surpriza cu alte taxe... ei scriu ca este free shipping Stiti cumva daca pot sa mai imi bage alte taxe vamale? Din UE nu. Dar stai cu frica, tu fă-le buzunarul mare ăstora de te pun să le plăteşti 30 de lei curierul pentru 2 pene. Mor când vă aud cu "unde găsesc în România". Mereu e vorba despre produse mici, valori mici. Dacă aş vrea să le iau pentru mine aş căuta magazine de pe oriunde mai puţin decât din România, nu invers. De când cu ebay şi cu Paypal, nu mai vreau să aud de magazine româneşti pentru genul ăsta de produse.
StratMan Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 incearca la nr.-ele de tel. de la "contact", pe www.corzi.ro. explica ce doresti si ai sanse foarte mari sa fii servit exemplar, daca dai dovada de seriozitate si rabdare.
Recommended Posts