Cosu Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 De astazi este disponibila de a vizualiza forumul in limba romana. Nu am tradus toate mesajele pentru ca sunt foarte foarte multe dar in proportie de 70% forumul este functional. Va rog sa postati aici orice probleme aparute pe parcurs (traduceri lipsa, eronate, expresii anapoda). Optiunea pentru schimbarea limbii este in zona de jos a fiecarei pagini (vezi poza) 2
CiocanelBloodyCIocanel Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 (edited) pentru Vede profil o exprimare mai standard ar fi Vizualizare profil. Daca puteti exporta butoanele intr-un format compatibil cu SDL Trados Studio, gen xml, vi-l pot verifica/traduce intr-un weekend. Edited March 30, 2014 by CiocanelBloodyCIocanel 2
CiocanelBloodyCIocanel Posted March 30, 2014 Posted March 30, 2014 Inconsistency: Topic e tradus ca Subiect, de cele mai multe ori, dar apare si ca topic (cand dai din profil la Postari. Apare in ferestre: ''In topicul: ''
Cosu Posted March 30, 2014 Author Posted March 30, 2014 Da sunt multe bube de rezolvat. Merci pentru oferta! Poti sa imi spui cam cum trebuie sa arate formatul ala?
CiocanelBloodyCIocanel Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 (edited) http://producthelp.sdl.com/sdl%20trados%20studio/client_en/File_Types/Preparing_Different_Files_Types_for_Translation.htm Acolo e lista de fisiere. Practic ce-mi trimiti, eu iti trimit inapoi in acelasi tip de fisier cu continutul localizabil tradus. Exporti mesajele si butoanele si ce mai e intr-un format... Merge si html. daca e xml, nu stiu exact sa-ti explic ce trebuie sa setezi pe partea ta (i'm just the translator). trebuie sa intreb colegii de la munca cum se face mai exact, ca trebuie sa setate anumite parsere ca localizabile sau nu sau sa stiu eu pe care dintre ele sa le identifice programul meu ca taguri si nelocalizabil. Edited March 31, 2014 by CiocanelBloodyCIocanel
Cosu Posted March 31, 2014 Author Posted March 31, 2014 Ok thanks! Revin cu fisierle cand ma lamuresc.
Septi Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 (edited) Cand dau click pe o notificare noua ma trimite pe o alta pagina unde e un rezumat al topic-ului respectiv (pentru care am primit notificarea) dar link-ul spre topicul original nu e valid...Apare doar "http://forums.rgc.ro....php?showtopic=" Edited April 11, 2014 by Septi
Recommended Posts