Guest Baumwolle Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Of, of, Malex, nu mai instiga copiii... Valek, eu in locul tau as lua in considerare chitarile second-hand...
Guest Valek Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Second-hand... Eu nu pot sa calatoresc in toata tara ca sa imi cumpar o chitara sh. Am vorbit cu detinatori de grossman strat, si au spus ca sunt arhimultumiti la raport pret-calitate.
Guest Baumwolle Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Dude, daca ceri sfaturi, ti se vor da. Decizia finala iti apartine.
Guest Valek Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 (edited) Sincer nu stiu ce sfaturi sa cer. Vreau o chitara electrica care sa ma tina ceva timp, si o sa o folosesc de distractie... Tocmai am aflat ca Squierul cu transport costa 414 RON. Sunt tentat! Edited December 4, 2006 by Valek
estebe Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Da pina la urma ai fost sa vezi la magazinu din Arad care e oferta? Inainte de toate eu as consulta oferta locala...
Guest Valek Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 (edited) Da, am fost. Am gasit numai chitare scumpe si urate, reghin. Si au mai zis ca nu aduc la comanda, doar ce primesc, si nici asta nu se stie cand. Edited December 4, 2006 by Valek
malex Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 (edited) Tocmai am aflat ca Squierul cu transport costa 414 RON. Sunt tentat! hai te rog eu (te rog frumos ), IA-O Edited December 4, 2006 by malex
Guest Valek Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Hai si tu acum... fii serios! Chiar nu am chef de glume proaste.
George Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 am vorbit cu niste profesionisti despre lemnul laminat. Au spus ca nu e problema aia, lemnul este tratat cu diferite substante] Pai daca ai vorbit cu profesionisti, ce mai intrebi pe un forum de amatori?
Guest Valek Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Da, am gresit, poate nu porofesionisti, doar cunoscatori. Nu aveam de gand sa insult comunitatea
malex Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Hai si tu acum... fii serios! Chiar nu am chef de glume proaste. bre norberte - daca-mi permiti, tu chiar crezi ca glumesc? nu glumesc mah. ia-o, ca tu ai scris ca o iei pentru distractie. o gluma proasta e threadul asta intins pe 3 pagini pentru cineva care nu stie ce vrea. succes la cumparaturi
man1ak Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Da, am gresit, poate nu porofesionisti, doar cunoscatori. Nu aveam de gand sa insult comunitatea Nu cred ca ai insultat pe nimeni. Doar ca mi-e greu sa cred ca niste profesionisti (chiar si numai cunoscatori) ti-ar spune ca placajul laminat este o alegere buna pentru chitara. Astea sunt miturile create de marketing. Pe de alta parte, te atrage Squier-ul, ia-l, da-l naibii. Parerea generala de aici este sa nu-l iei, dar sunt banii tai. Urmeaza-ti instrinctul. Urmeaza-ti setea. I want... I can...
Guest anghelescu Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 bre norberte - daca-mi permiti, tu chiar crezi ca glumesc? nu glumesc mah. ia-o, ca tu ai scris ca o iei pentru distractie. o gluma proasta e threadul asta intins pe 3 pagini pentru cineva care nu stie ce vrea. succes la cumparaturi Bine punctat malex , no offence valek..dar crede-ma ca esti foarte nehotarat..tinand cont ca e o chitara ieftina...daca era cine stie ce bijuterie de vreo nush cate mii de euroi... eeee..... Man...Squier sau Grosmann...aceeasi mancare de peste...sa te uiti sa nu fie griffu stramb..in rest....iti pot spune decat EXERSEAZA... Astept reply cu ce chitara ti-ai luat ca sa se inchida o data topicu asta.... pe bune...nu mai isi are rostul..stii acum in mare parte...ce trebuie sa stii..zici ca ai luat si pareri de la diferite persoane... Bafta... Nu cred ca ai insultat pe nimeni. Doar ca mi-e greu sa cred ca niste profesionisti (chiar si numai cunoscatori) ti-ar spune ca placajul laminat este o alegere buna pentru chitara. Astea sunt miturile create de marketing. Pe de alta parte, te atrage Squier-ul, ia-l, da-l naibii. Parerea generala de aici este sa nu-l iei, dar sunt banii tai. Urmeaza-ti instrinctul. Urmeaza-ti setea. I want... I can... referitor la chitarile..ieftine..in general...: POTI SA IEI REGHIN CARE SA SUNE...SUPER TARE SI POTI SA IEI ..SPRE EXEMPLU..O CHITARA SCUMPA ..NU DAU NUME SI SA SUNE DE *****.........FIECARE CHITARA E UNICA
Guest Valek Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Am comandat Grosmann-ul cu 450 RON. Multumesc tuturor de ajutor, va sunt recunoscator Acum puteti inchide threadul.
Recommended Posts