melodymaker Posted February 24, 2014 Share Posted February 24, 2014 (edited) Chitara este 57 - approved Si asta ce inseamna ? Daca nu-ti place tie nu inseamna ca trebuie sa arunci cu rosii. Arunca ca rosii in cei care arunca de obicei cu rosii On topic : am devenit extrem de curios si eu ce e asa special cu doza aceea ? Si ce-i cu versatilitatea , de ce si cum in afara ca poti face niste combinatii ? Combinatii intre doze poti sa face si la un Hora normal atunci ii supermegaversatila si aia ? Edited February 24, 2014 by melodymaker Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefmir Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 Arunca ca rosii in cei care arunca de obicei cu rosii Si ti se pare o atitudine constructiva sau ne limitam la logica de copil de 5 ani? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eduard.alexandru Posted February 25, 2014 Author Share Posted February 25, 2014 Întrebare Si ce-i cu versatilitatea , de ce si cum in afara ca poti face niste combinatii ? Combinatii intre doze poti sa face si la un Hora normal atunci ii supermegaversatila si aia ? Răspuns Påi, credeam că se înțelege foarte bine din descriere. Cablajul e de așa manieră făcut încât permite atât combinațiile de strat, cele de lp, plus inversare de fază, combinații atât în serie, cât paralel și altele. Mai mult, dozele sunt potrivite și alese în așa manieră încât chitara poate suna în multe feluri, de la diverse tonuri curate, până la drive, fără a schimba reglajele amplificatorului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crypto Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 (edited) Nu văd rostul polemicii, e evident la ce se referă. Îmi dau seamă ca sunt cateva persoane de pe acest forum au strict ca activitate shitpostingul, trollismul şi câutatul nodului în papura doar pentru a crea discordie, fără o bază reală dovedită. De multe ori observ ca o discuţie aparent banală degenerează brusc, după, realizez că am vreo 4 useri de pe acest forum la post ignore. Sincer să fiu, daca ai avea o dilema sunt sigur ca ai fi putut formula-o într-o manieră mai elegantă, doar suntem adulţi, nu? Edited February 25, 2014 by Cryptopsy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
melodymaker Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 (edited) Sincer să fiu, daca ai avea o dilema sunt sigur ca ai fi putut formula-o într-o manieră mai elegantă, doar suntem adulţi, nu? Uite cine vorbeste .... Jabba the Hutt ! Deci cand intrebam noi ceva voi nu trebuie sa raspundeti si va ascundeti in spatele afirmatiilor de genul ''ai fi putut formula-o într-o manieră mai elegantă'' , dar vice versa e ok ? Edited February 25, 2014 by melodymaker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crypto Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 M-a amuzat asta, mai ales că a apreciez seria Star Wars, dar pe de altă parte, nu ma ascund în spatele anonimatului pe internet şi îmi etalez autismul onanistic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Hai cu "monstrele" ca degenereaza discutia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eduard.alexandru Posted February 26, 2014 Author Share Posted February 26, 2014 Hai cu "monstrele" ca degenereaza discutia! Le-am pus acum 2 săptămâni chiar în acest topic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Le-am pus acum 2 săptămâni chiar în acest topic... Am gasit (sunt cam chior). Nu stiu de ce ma asteptam la un clip si am vazut ca se discuta despre orice altceva in afara de cum suna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefmir Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 asta pentru oamenii ie rai si vrea numai ibaneze de vai si fendere de clapton, lespoale de peigi. etcetra 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts