www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare. Recent am facut rost de un procesor Line6 Pod X3 Live, de care sunt foarte multumit. Numai ca si mai recent procesorul a inceput sa faca ceva ciudat. Are anumite fluctuatii de volum fara sa-i fac nimic. Trece de la aproape minim la un volum atat de mare incat sunetul se distorsioneaza si nu se mai intelege nimic. Si asta la diferente de cateva secunde. Sunt sigur ca e de la knob-ul de Master Volume, deoarece nici el nu mai reactioneaza normal (il invart si la fel, intarzie sa apara efectul de marire/micsorare de volum, si cand apare e exagerat).

Acum intrebarea este, stimati colegi RGC, fosti sau actuali posesori de X3, sau pur si simplu oameni priceputi: cum pot rezolva asta?

Posted

Stiu ca sunt probleme la pedala de volum. Am avut si eu fix aceeasi problema (cu volumul, cand la 20 cand la 80) si am observat ca nu aparea pe patch-urile pe care aveam modulatia setata pe pedala de volum, in manual mode (cu modulatia oprita).

Odata ce am scos volumul ca parametru controlat pe pedala de volum, problema a disparut... ma rog, inconvenientul cel putin, problema probabil inca e.

Citisem pe net cum ca nu eram singurul cu problema asta, si ca pare a fi de la ... well.. read here:

http://line6.com/supportarchivenew/thread/5057

Sper sa te ajute

Posted

Multumesc tuturor pentru raspunsuri! Dar problema mea cred ca e mai mult de la un knob-ul de volum, sau de la un fir prost prins. Pedala de volum merge perfect, e recent recalibrata. In caz de nu rezolv nimic, o sa cer ajutorul lui FiveseveN.

Multumesc inca odata! :)