russdodo Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 Am reusit intr-un final sa ma decid. Ma bucur ca am putut ajuta pe cineva. Stima pentru toti: Russu Cristian Zoltan 1
Andu Dementu Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Am reusit intr-un final sa ma decid. Ma bucur ca am putut ajuta pe cineva. Stima pentru toti: Russu Cristian Zoltan Cine este norocosul??
russdodo Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 Cine este norocosul?? eu zic sa-l lasam pe el daca vrea ori nu sa se stie. 1
CJ.Radu Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Pedala a ajuns astazi la mine. Multumesc, Russu Cristian! 2
russdodo Posted January 29, 2014 Author Posted January 29, 2014 Pedala a ajuns astazi la mine. Multumesc, Russu Cristian! Ma bucur ca am putut sa ajut! Bafta si sanatate multa! RC 4
Gubesz Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 O initiativa si un gest foarte frumos.....pacat ca foarte multi au inteles total gresit treaba asta!!!
Voli Posted February 18, 2017 Posted February 18, 2017 Salut, faci un gest foarte frumos pentru cei care nu isi permit sau nu ii lasa parintii sa investeasca bani in muzica (ma incadrez si eu in categoria asta). Ma gandeam sa imi cumpar o pedala wah deoarece mereu mi-am dorit sa cant ceva de la metallica si fara wah optiunile mele sunt destul de limitate. Am renuntat la ideea de a-mi cumpara o pedala wah deoarece asta nu este cea mai mare problema avand in vedere ca momentan cant pe o copie de strat si un amplificator de 200 de lei. Sper sa faci alegerea corecta si sa gasesti pe cineva care chiar merita, respect
Recommended Posts