www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

CJ.Radu

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by CJ.Radu

  1. Pret: 300 RON Localitate: Brasov Contact: radu.cindea@icloud.com Link producator: http://www.musiciansfriend.com/2-channel-dj-mixers/behringer-vmx200-pro-scratch-dj-mixer Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Mixer audio Behringer Pro VMX200 - perfect funcțional. Mixerul vine cu alimentare. Perfect pt DJ stuff si nu numai. Pret: 300 RON Se poate vedea si testa in Brasov sau in Fagaras. Cei interesati pot sa ma contacteze la nr de telefon 0761210047 sau sa imi scrie pe radu.cindea@icloud.com Va multumesc!
  2. Pret: 400 RON Localitate: Brasov Contact: radu.cindea@icloud.com Link producator: https://zoom-na.com/products/guitar-bass-effects/guitar/zoom-g21u Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Se vinde procesor chitara electrică Zoom G2.1U - perfect functional. Procesorul a fost folosit live, vine cu alimentare originala, iar singurul defect pe care il are (sesizabil si in poze) este faptul ca alimentarea a fost modificata dupa ce un pin a fost rupt, asa ca a fost prelungit. Nu afectează performanța in niciun fel. Ca bonus, se vinde cu cablu USB de conectare la PC, astfel poate fi folosit ca si interfața audio. Pret: 400 RON Se poate vedea si testa in Brasov sau in Fagaras. Cei interesati pot sa ma contacteze la nr de telefon 0761210047 sau sa imi scrie pe radu.cindea@icloud.com Va multumesc!
  3. Pret: 600 EURO Localitate: Fagaras Contact: 0761210047 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Se vinde Line6 Variax 700 made in JAPAN in stare perfecta, atat tehnic cat si estetic. Nu prezinta niciun fel de zgarietura, chitara fiind folosita live o singura data. Chitara vine la pachet cu toate accesoriile de care are nevoie (sunt prezente si in poze: DI + alimentare, interfata de conectare la PC, cablu chitara --> DI, soft case) Pret: 600 EURO (pret fix)
  4. Pedala a ajuns astazi la mine. Multumesc, Russu Cristian!
  5. Mai am atat de multe de invatat, nu as spune ca am talent cu carul. Ceea ce vreau sa spun e ca nu am decat un Zoom g2.1U de 3 ani si ceva care nu mai face fata cerintelor mele, este un procesor cu care nu prea poti da totul live. As vrea sa imi imbunatatesc tonul, insa nu am posibilitatea financiara. Am pus video-ul pentru a arata ca pot sa o folosesc si ca am nevoie de ea. Iar talentul nu e gratis, am muncit foarte mult ca sa pot sa invat singur sa cant la chitara. Am renuntat la foarte multe.
  6. Buna ziua! Mi-am dorit intotdeauna o pedala de Wah, insa bugetul nu mi-a permis niciodata. Sunt student, iar cursurile le fac in alt oras, asa ca automat intervin multe alte cheltuieli. Daca mai e valabil, as dori sa ma inscriu si eu la acest "concurs". As plati eu transportul. Aici o sa atasez un link cu un mini-solo, compozitie proprie. Fara parti de wah, pentru ca nu am pedala de wah ). Va multumesc!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.