adipablo Posted January 19, 2014 Share Posted January 19, 2014 Daca se pricepe cineva,am o doza gk3 defecta(bobina de la re e praf,si integritatea carcasei\suportului) Parte de switch\volum\conectica e ok si merge pe celelalte note(am probat o azi pe gr 55.)Daca avem printre noi oameni priceputi sunt dispus la un schimb,sau sa o vind la un pret mic,sau sa o reparam si vindem cu specificatia ca e reparata. Astept oferte:) mai bine de asa nu am reusit sa o pozez 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Les Paul 1960 Posted January 19, 2014 Share Posted January 19, 2014 Sau postam la mica publicitate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adipablo Posted January 19, 2014 Author Share Posted January 19, 2014 Da,ideea era daca se poate face ceva,daca sunt oameni priceputi ne mutam:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted January 19, 2014 Share Posted January 19, 2014 Avem colegi de forum care bobineaza doze, ce-i drept doze 'normale'. Chiar sunt surpirns ca nu s-a oferit nimeni pana acum. E drept ca si pozele tale sunt magice. Nici daca eram clarvazator si nu prea ghiceam ce-i acolo. Cum ai faramat bobina aia? Electric sau mecanic? Ma gandesc ca mecanic daca restul au scapat si carcasa e si ea busita. Iar electric oricum nu prea vad cum... Incearca totusi sa faci niste poze bune cu macro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nichda Posted October 19, 2016 Share Posted October 19, 2016 Salut. Am o doza gk3 cu bobina de pe Mi prajita(cred). Mai e valabil anuntul? Pana sa-mi cumpar una noua poate fac din doua una Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts