adipablo Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Daca se pricepe cineva,am o doza gk3 defecta(bobina de la re e praf,si integritatea carcasei\suportului) Parte de switch\volum\conectica e ok si merge pe celelalte note(am probat o azi pe gr 55.)Daca avem printre noi oameni priceputi sunt dispus la un schimb,sau sa o vind la un pret mic,sau sa o reparam si vindem cu specificatia ca e reparata. Astept oferte:) mai bine de asa nu am reusit sa o pozez 1
adipablo Posted January 19, 2014 Author Posted January 19, 2014 Da,ideea era daca se poate face ceva,daca sunt oameni priceputi ne mutam:)
sam Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Avem colegi de forum care bobineaza doze, ce-i drept doze 'normale'. Chiar sunt surpirns ca nu s-a oferit nimeni pana acum. E drept ca si pozele tale sunt magice. Nici daca eram clarvazator si nu prea ghiceam ce-i acolo. Cum ai faramat bobina aia? Electric sau mecanic? Ma gandesc ca mecanic daca restul au scapat si carcasa e si ea busita. Iar electric oricum nu prea vad cum... Incearca totusi sa faci niste poze bune cu macro.
nichda Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 Salut. Am o doza gk3 cu bobina de pe Mi prajita(cred). Mai e valabil anuntul? Pana sa-mi cumpar una noua poate fac din doua una
Recommended Posts