www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Ce chitara sa-mi cumpar?

Guest robby_buzz

Recommended Posts

Guest AnthraX

Hmm... din cate am citit despre ea pare decenta, string-thru-body e un lucru foarte bun daca nu iti trebuie neaparat tremolo (si daca esti incepator nici nu iti trebuie), iti da mai mult sustain...

Despre lemn nu stiu ce sa zic, eu am experienta cu mahon... dar nici alder nu e rau.

Guest robby_buzz

nu prea le am....am vazut pe net....shi mi se pare interesanta....dar....habar n-am ce sa imi iau....poate stiti chitari mai bune...pana in 15 milioane :)

Guest Baumwolle

Epiphone Les Paul Gothic bate la fund orice pana in 1000 de coco. Daca iti place sa bagi metal. Si e mai ieftin.

Permite-mi sa-ti spun ca te inseli. Nu zic ca nu e o chitara buna, dar sa afirmi ca "bate la fund orice pana in 1000 de coco" mi se pare o exagerare evidenta.

Les Paul Gothic e o chitara destul de buna care is merita banii... la 1000 de coco iti iei prs sau esp... cine stie :)

De la jackson eu as opta mai degraba pt un explorer sau un rr...

Mai e si grosmann...

Cel mai bine e sa te duci sa probezi, nu te lua dupa ce spune nush care user.. e doar parerea lui.

prs pana in 1000 coco? unde ca acum ma duc sa-mi iau mancati-as :)

pana in 1000 de coco iti iei un esp/ltd sau schecter high end care bate la fund orice epiphone :)

prs pana in 1000 coco? unde ca acum ma duc sa-mi iau mancati-as :)

pana in 1000 de coco iti iei un esp/ltd sau schecter high end care bate la fund orice epiphone :)

DOAR pe ebay :)

http://cgi.ebay.com/Paul-Reed-Smith-CE22-R...1QQcmdZViewItem

http://cgi.ebay.com/PRS-PAUL-REED-SMITH-SA...1QQcmdZViewItem

http://cgi.ebay.com/2000-PRS-Paul-Reed-Smi...bayphotohosting

Guest MrJackson

Pe ebay preturile sar in ultima ora... cateodata chiar si in ultimu minut. La 22 de ore poa sa mai creasca cu vreo 200 cel putin.

Guest cri050871

Ibanez nu mai are de un an si ceva fabrica in Korea ci in China, in Korea a ramas doar office-ul. Iar Ibanezul nu a avut niciodata fabrica sa . In korea ele se fabricau la firma Samick unde se fac si azi insa Samick-ul a mutat fabrica in China . Dra pentru ca firma este Koreana inca se scrie pe ele Made in Korea.

Iar Cortul nu este facut de Ibanez ci este facut de aceeasi firma Samick. Nu incurcati borcanele . Cortul nu are nimic in comun cu Ibanezul decat ca sunt facute de aceeasi firma Samick.

Ibanez nu mai are de un an si ceva fabrica in Korea ci in China, in Korea a ramas doar office-ul. Iar Ibanezul nu a avut niciodata fabrica sa . In korea ele se fabricau la firma Samick unde se fac si azi insa Samick-ul a mutat fabrica in China . Dra pentru ca firma este Koreana inca se scrie pe ele Made in Korea.

Iar Cortul nu este facut de Ibanez ci este facut de aceeasi firma Samick. Nu incurcati borcanele . Cortul nu are nimic in comun cu Ibanezul decat ca sunt facute de aceeasi firma Samick.

Tipu asta e nebun, numai tampenii insira! Maine, poimaine poate aflam ca sunt facute la el in garaj!

Guest DoomShadow

Lasa ca macar nu ii asa grav...am un prieten care zice ca, chitara acustica ii deaia cu cablu si la aia classica poti sa-i pui corsi de metal sau bumbac :) si el are chitara electrica acasa :))

• 4 weeks later...
Guest blackmamba

Si eu am aceeasi nelamurire. Dar am vazut chitara peavey raptor cu tot cu amplificator,tuner si alte lucruri la 9.600.000 merita? A si inca ceva la o chitara de metal merge sa canti si rock normal? Mc:)

Guest AnthraX

@ blackmamba: incearca sa te feresti de "player-pack"-urile astea, is doar ca firmele sa is poata vinde chitari si amp-uri care singure nu prea s-ar vinde deloc. De regula in aceste pachete este inclusa cea mai slaba chitara a producatorului impreuna cu un amp pe masura.