Guest robby_buzz Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 dati-va cu parerea despre chitara Jackson JS30 Warrior. As dori sa cumpar una, dar am nevoie de sfaturi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest AnthraX Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Hmm... din cate am citit despre ea pare decenta, string-thru-body e un lucru foarte bun daca nu iti trebuie neaparat tremolo (si daca esti incepator nici nu iti trebuie), iti da mai mult sustain... Despre lemn nu stiu ce sa zic, eu am experienta cu mahon... dar nici alder nu e rau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sylviu Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 toate jacksonurile din seria JS sunt slabutze.. dak vrei neaparat warrioru ala ia-l si skimba-i dozele.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
malex Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 amice, daca tu-ti doresti ceva si ai ajuns sa intrebi poporu', atunci esti varza ori stii ce vrei, ori nu stii parerea "noastra" ar trebui sa nu conteze eu zic asa: iti place cum suna si te incanta aspectul? ia-o. altfel................. cugeta, cauta, asculta, vezi. succes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest robby_buzz Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 nu prea le am....am vazut pe net....shi mi se pare interesanta....dar....habar n-am ce sa imi iau....poate stiti chitari mai bune...pana in 15 milioane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dyo Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Epiphone Les Paul Gothic bate la fund orice pana in 1000 de coco. Daca iti place sa bagi metal. Si e mai ieftin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Epiphone Les Paul Gothic bate la fund orice pana in 1000 de coco. Daca iti place sa bagi metal. Si e mai ieftin. Permite-mi sa-ti spun ca te inseli. Nu zic ca nu e o chitara buna, dar sa afirmi ca "bate la fund orice pana in 1000 de coco" mi se pare o exagerare evidenta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soulmaster Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Les Paul Gothic e o chitara destul de buna care is merita banii... la 1000 de coco iti iei prs sau esp... cine stie De la jackson eu as opta mai degraba pt un explorer sau un rr... Mai e si grosmann... Cel mai bine e sa te duci sa probezi, nu te lua dupa ce spune nush care user.. e doar parerea lui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest _Theo_ Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 prs pana in 1000 coco? unde ca acum ma duc sa-mi iau mancati-as pana in 1000 de coco iti iei un esp/ltd sau schecter high end care bate la fund orice epiphone Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 ...sau schecter high end care bate la fund orice epiphone N-as fi asa indraznet sa zic ORICE Epi... Am avut Schecter C1 Classic care dupa parerea mea e cea mai tare chitara de la Schecter. E o chitara superba, dar am auzit cateva Epi-uri la fel de bune Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest _Theo_ Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 ok...orice epi in afara de elitist...poate si ala btw sare de 1000 coco Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 N-as fi asa indraznet sa zic ORICE Epi... Am avut Schecter C1 Classic care dupa parerea mea e cea mai tare chitara de la Schecter. E o chitara superba, dar am auzit cateva Epi-uri la fel de bune Sa nu mai spunem ca ti-a placut epi-ul meu Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Sa nu mai spunem ca ti-a placut epi-ul meu Da, recunosc In ce priveste Epi-urile, daca ai sansa sa alegi din mai multe, sunt convins ca si din Standard poti gasi cateva bune, macar la fel de bune ca un Schecter din seria Diamond. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soulmaster Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 prs pana in 1000 coco? unde ca acum ma duc sa-mi iau mancati-as pana in 1000 de coco iti iei un esp/ltd sau schecter high end care bate la fund orice epiphone DOAR pe ebay http://cgi.ebay.com/Paul-Reed-Smith-CE22-R...1QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.com/PRS-PAUL-REED-SMITH-SA...1QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.com/2000-PRS-Paul-Reed-Smi...bayphotohosting Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soulmaster Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 sau... => http://www.musiciansfriend.com/navigation/...%7c0&page=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MrJackson Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 Pe ebay preturile sar in ultima ora... cateodata chiar si in ultimu minut. La 22 de ore poa sa mai creasca cu vreo 200 cel putin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BCRich Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 Cele mai bune chitari pret/calitate sunt cele CORT (e o firma mai noua da se respecta) cauta pe net sa vezi cam ce dotari au si in ce bani (parerea mea) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest _Theo_ Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 din cate stiu (s-ar putea sa ma insel) chitarile cort sunt fabricate de ibanez? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MrJackson Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 Mda, cam asa ceva... is facut e in fabrica Ibanez din Korea... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest _Theo_ Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 exact Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cri050871 Posted November 25, 2006 Share Posted November 25, 2006 Ibanez nu mai are de un an si ceva fabrica in Korea ci in China, in Korea a ramas doar office-ul. Iar Ibanezul nu a avut niciodata fabrica sa . In korea ele se fabricau la firma Samick unde se fac si azi insa Samick-ul a mutat fabrica in China . Dra pentru ca firma este Koreana inca se scrie pe ele Made in Korea. Iar Cortul nu este facut de Ibanez ci este facut de aceeasi firma Samick. Nu incurcati borcanele . Cortul nu are nimic in comun cu Ibanezul decat ca sunt facute de aceeasi firma Samick. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jack Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 Ibanez nu mai are de un an si ceva fabrica in Korea ci in China, in Korea a ramas doar office-ul. Iar Ibanezul nu a avut niciodata fabrica sa . In korea ele se fabricau la firma Samick unde se fac si azi insa Samick-ul a mutat fabrica in China . Dra pentru ca firma este Koreana inca se scrie pe ele Made in Korea. Iar Cortul nu este facut de Ibanez ci este facut de aceeasi firma Samick. Nu incurcati borcanele . Cortul nu are nimic in comun cu Ibanezul decat ca sunt facute de aceeasi firma Samick. Tipu asta e nebun, numai tampenii insira! Maine, poimaine poate aflam ca sunt facute la el in garaj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoomShadow Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Lasa ca macar nu ii asa grav...am un prieten care zice ca, chitara acustica ii deaia cu cablu si la aia classica poti sa-i pui corsi de metal sau bumbac si el are chitara electrica acasa ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BCRich Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Nu stiu si nici nu ma bag legat de originea marcii Cort. Ideea e ca sunt superioare oricarui model Ibanez,Jackson,B.C.Rich...etc... la celasi pret. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blackmamba Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 Si eu am aceeasi nelamurire. Dar am vazut chitara peavey raptor cu tot cu amplificator,tuner si alte lucruri la 9.600.000 merita? A si inca ceva la o chitara de metal merge sa canti si rock normal? Mc:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest AnthraX Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 @ blackmamba: incearca sa te feresti de "player-pack"-urile astea, is doar ca firmele sa is poata vinde chitari si amp-uri care singure nu prea s-ar vinde deloc. De regula in aceste pachete este inclusa cea mai slaba chitara a producatorului impreuna cu un amp pe masura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts