Guest Izzy Waan Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 .....piesa trasa cu ce are omul prin casa .......
teckus Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Dragut Ma duce cu gandul la un film cu Margelatu
Guest Baumwolle Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Felicitari, mi-a placut tare mult! Cand ai dat cu slide-ul mi-a sarit inima in gat. You really gotta love that Telecaster...
Guest Izzy Waan Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 You really gotta love that Telecaster... you got that right .......
Guest Izzy Waan Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 .....ne-am adunat , ne-am imbatat , am cantat si ne-am inregistrat......putin compresor dupa aia pe mix si gata......
Guest Izzy Waan Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 I just love my Harley Benton...... intro-ul de bass e tras pe un Harley Benton HBB400.....
bubugral Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Exxon Valdez - the disaster - este la ce ma refer. Nu stiu daca la compunerea piesei te-ai gandit la Mike Oldfield sau nu, dar are o atmosfera foarte Tubular Bells, Crisis chiar, daca stii albumele. Felicitari pentru stare, compozitie si mai ales pt. inspiratie. Ma bucura ca exista si aceste stari pe rgc. Respectele mele !
Guest Izzy Waan Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Exxon Valdez - the disaster - este la ce ma refer. Nu stiu daca la compunerea piesei te-ai gandit la Mike Oldfield sau nu, dar are o atmosfera foarte Tubular Bells, Crisis chiar, daca stii albumele. Felicitari pentru stare, compozitie si mai ales pt. inspiratie. Ma bucura ca exista si aceste stari pe rgc. Respectele mele ! Daca stiu albumele ?!? cu aia ma hranesc, man.....am ajuns la limita la care sunt acuzat de plagiat..... Ma bucur si eu ca mai sunt indivizi care apreciaza, nu neaparat, piesele mele.......ci starea despre care vorbesti......
Guest Izzy Waan Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 .......versiunea noastra la piesa lui Neil Young ......
Guest Izzy Waan Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Imprimare live in timpul unei petreceri acasa la bass-ist....jam session asa ca scuzati pierderile de tempo si textele facute pe loc .....de vina-i vinul..... Mark - lead guitar Izzy - vocal, guitar Ringo - bass MRT3 ZOOM - tobe
Guest Izzy Waan Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 prima piesa din albumul "ce va sa vie" .....
Guest Izzy Waan Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Native Instruments B4 , EZ Drummer, Cool Edit 2.1, Fender Telecaster Standard MIM, Harley Benton HB80R, mixer Behringer si Boss DS-1 si nu in ultimul rand ajutorul unui prieten cu muzicuta.
Metabog Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 (edited) Native Instruments B4 , EZ Drummer, Cool Edit 2.1, Fender Telecaster Standard MIM, Harley Benton HB80R, mixer Behringer si Boss DS-1 si nu in ultimul rand ajutorul unui prieten cu muzicuta. Yo, Izzy Waan Kenobi. Cine a cantat in inregistrarea asta? (voce adica). Edited January 17, 2009 by Metabog
Guest Izzy Waan Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Yo, Izzy Waan Kenobi. Cine a cantat in inregistrarea asta? (voce adica). Eu.....din pacate....
Guest hututui Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 esti unul din chitaristii preferati de pe acest forum si o prezenta exotica! imaginatie, executie, sunet, tot ce vrei! felicitari si tine-o tot asa!
Guest Izzy Waan Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 merci mult dar nu sunt sigur ca merit complimentul asta ..... it's a long way to the top if you wanna rock'n'roll .....chestia cea mai grea e sa fii original ....... sper sa fiu si eu candva, asta daca o fi buna directia in care merg.......merci mult anyway......
Guest Izzy Waan Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Loose that Train cu acelasi amic la muzicuta.......
Guest Izzy Waan Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 (edited) O piesa fara bass..... (pana imi cumpar un bass)..... nu va legati de voce, nici mie nu-mi place ...... Edited August 29, 2009 by Izzy Waan
Recommended Posts