aliorneicev Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 (edited) Asta pentru ca semnalul la mufa jack mono e pe "varf" sau "tip"...ce ai tu acolo e un conector stereo. Are varf pentru un canal si mai are inel(mijloc) pentru celalalt. La amp si chitara ai mufe mono, deci semnalul de pe inel e in aer. Daca incerci toate posibilitatile(4) la ce ai facut tu acolo ai sa vezi ca in una se aude. deci o sa caut mono eu vroiam sa incerc sa am pe acelasi amp care e conectat la mixer, sunet de chitara direct in amp iar de la aceeasi chitara sunet trecut prin procesor. binenteles ca se aud concomitent insa poate obtin ceva decent sa nu mai am 1ooo de cabluri revin cu poze cine mi confirma mie de acasa ca nu influenteaza sunetul negativ. Edited March 9, 2014 by aliorneicev
sorin65 Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 ) folosesti mixer si crezi ca poate exista ceva care sa denatureze sunetul mai mult?? fii sigur ca device-ul de mai sus e transparent. in schimb mixerul, never. 1
Septi Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 Cam din acelasi capitol...daca vreau sa conectez doua semnale audio (iesirea audio de la laptop si iesirea nebalansata stereo de la procesor cu impedanta 1k ohm) la un sistem stereo ce are impedanta de intrare 10k ohm, un mixer pasiv ca acesta ar fi ok?
KILLERSPINU Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 Eu folosesc asa ceva si merge super pentru distractie sau repetitii fie cu alt chitarist fie play along. http://www.musiciansfriend.com/pro-audio/nady-mm-141-4-channel-mini-mixer
Recommended Posts