boc Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 (edited) Cum scrie in titlu pentru pasionatii de DIY, donez piese: FET - diverse si destule TL072 si TL074 741 AC128 (pentru Fuzz Face) diverse alte piese si piesulete .... Conditii : cel care le ia sa fie din Bucuresti, si sa-mi construiasca (PCB+montaj) doua trei pedale...clasice , io nu am timp. Edited November 6, 2006 by boc Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Adica tu dai piesele pentru pedale, si ceri sa iti construiasca cineva pedalele ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugen D Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Adica tu dai piesele pentru pedale, si ceri sa iti construiasca cineva pedalele ? buna afacere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geiger Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Probabil ca da piesele cui ii face niste pedale din alte piese pe care tot el i le va da. Cum o luam.. asta nu este donatie, pentru ca cere ceva in schimb. Auzi.. "donez" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gibsonman Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 (edited) sau poate le doneaza,dar vrea sa vada ca omu resp le foloseste nu le ia ca sa le vanda,poate nu vrea pedalele ci vrea doar sa vada ca s-a facut ceva cu piesele acelea,care need i remind eu ca ,fiecare costa bani.bogdan e un tip amabil,asa ca chill down a bit, sa vdm ce a vrut sa zica.parca ati fi hiene.hai,numai bine,mihnea. Edited November 6, 2006 by jacksonman Link to comment Share on other sites More sharing options...
boc Posted November 6, 2006 Author Share Posted November 6, 2006 (edited) Nu inteleg ce atata furtuna intr-un pahar cu apa....Donez piesele nu neaparat sa imi fac pedalboardu' plin...mai ales ca nu mai am pedalboard..... (ma multumesc cu ampu' si procesorul achizitionate de curand) Nu am specificat pentru cate posibile pedale sunt piesele. Cine e interesat va afla. Pana acum numai carcoteli. Cred ca am dreptul sa fac ce vreau cu piesele mele , nu? Nu ma imbogatesc din pedale custom made... Multumesc Jacksonman, ai intuit cam ce vreau sa fac. Edited November 6, 2006 by boc Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Probabil ca da piesele cui ii face niste pedale din alte piese pe care tot el i le va da. Cum o luam.. asta nu este donatie, pentru ca cere ceva in schimb. Auzi.. "donez" Link to comment Share on other sites More sharing options...
boc Posted November 6, 2006 Author Share Posted November 6, 2006 (edited) Vad ca topicu' asta se indreapta spre desertu' nuclear. Uite ca sa nu mai aveti motive de carcoteala renunt la pedalele facute pentru mine. Edited November 6, 2006 by boc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geiger Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 (edited) Stai fratica. Nu carcoteste nimeni.. si nici furtuna in pahar nu vad. S-a spus ca nu este donatie pentru ca ai impus conditii ce presupuneau prestarea unui serviciu.. deci contra cost.. alaturand situatiei cuvantul NOBIL "donatie", dam peste paradox. Ai sarit in sus din nimic Intrebare: se gaseste greu piesa aia pt fuzz face? Edited November 6, 2006 by Geiger Link to comment Share on other sites More sharing options...
boc Posted November 6, 2006 Author Share Posted November 6, 2006 Piesa aia pentru Fuzz Face e un tranzistor cu Ge (de fapt trebuie doi) . Tranzistoarele cu germaniu nu se mai produc de prin anii 70 (nu stiu sigur) , asa ca numai in New Old Stock se poate gasi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest vicelord Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 sal ma bag eu sati fac pedalutze ca si asa nu am nik de lucur si mai ma si experimentez regards Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristache D Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 ma bag si io dak e, k nu mai strica niste practica mi-am facut si eu un fuzz face cu bc 108'uri Link to comment Share on other sites More sharing options...
boc Posted December 15, 2006 Author Share Posted December 15, 2006 (edited) Gata, piesele au plecat la Vicelord. dupa ce mai fac ordine prin dulapuri, dak mai gasesc ceva va anunt. Edited December 15, 2006 by boc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts