ggg Posted October 22, 2013 Share Posted October 22, 2013 (edited) Mi-am "tras" o clona de Klon Centaur construita de Sorin65 . Se aude "killing" cu mititelu' lui Florin Edited October 22, 2013 by ggg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post ggg Posted October 23, 2013 Popular Post Share Posted October 23, 2013 (edited) Am refacut sample-urile . Imi pare rau ca nu am avut mai mult timp sa dedic acestui mic amp care produce un sunet deosebit . Toata secventa , cap -coada inclusiv clean fara "misto-uri romantate" Secventa este urmatoarea : clean , OD-ul amplificatorului cu gain la 3/4 si master la 3/4 , boost clona Klon Centaur cu gain la minim ,tone la 1/2 si output la 1/2 . Nu este folosit nici un fel de alt efect .Doar chitara,cablu si amplificator . Fisierele sunt mp2 si redenumite in mp3 pt a putea sa fac upload . Folosesc VLC ca player dar functioneaza si Media Player . F1.mp3 Pt cine nu are rabadare sa asculte tot , am scos aceste secvente separat Clean Clean.mp3 Overdrive Amp OD_Amp.mp3 Overdrive Amp + boost clona Klon Centaur construita de Sorin65 ClonaKlon.mp3 Parerea mea este ca, un buget de 400 RON este suficient pt a realiza un astfel de amplificator , componentele cele mai scumpe fiind transformatoarele si partile mecanice . Mai trebuie doar rabdare si un pic de pricepere Edited October 23, 2013 by ggg 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
florinmarinoiu Posted October 28, 2013 Author Share Posted October 28, 2013 (edited) Ar fi foarte utile niste pareri in legatura cu sunetul amplificatorului. Edited October 28, 2013 by florinmarinoiu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu.Pop Posted October 29, 2013 Share Posted October 29, 2013 Cred ca like-urile tin loc de pareri 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
florinmarinoiu Posted November 6, 2013 Author Share Posted November 6, 2013 (edited) In urma cu ceva timp amplificatorul s-a intors acasa,din scurta vizita petrecuta la Gelu.Nu a venit singur.A venit insotit de un tub 6P3C cadou de la Gelu. Multumesc . Ma voi apuca sa ii fac o carcasa pe cinste. Va fi amplificatorul meu de studiu. Voi veni cu noutati. Edited November 6, 2013 by florinmarinoiu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts