coldtaste Posted August 31, 2013 Share Posted August 31, 2013 Salut!As dori sa va intreb,daca cineva a incercat sa foloseasca pedale mesaboogie vtwin,hughes &kettner tubeman,etc....direct in PA,adica direct in mixer...?? Am citit ca trebuie folosit cu simulator de cabinet,dar cineva mi-a zis ca ajunge daca leg printr-un DI box...Ar fi important ,pt. ca urmeaza sa cant undeva unde nu am cum sa car amp dupa mine...)Multam anticipat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValeChitara Posted August 31, 2013 Share Posted August 31, 2013 Iti trebuie simulator de cabinet, adica un filtru pentru innalte. Daca DI-ul are simuator e in regula, daca nu, o sa suni ca o albina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dass101 Posted August 31, 2013 Share Posted August 31, 2013 VTwin are iesire de speaker sim, te poti descurca la o adica doar cu un DI. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted August 31, 2013 Share Posted August 31, 2013 preamp +un EQ semiparametric ptr chitara sa limitezi banda la 100-4500Hz ...plus sa mai reglezi mediile ca sa-i dai culoarea specifica ale unor boxe . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kovu_tlk Posted September 1, 2013 Share Posted September 1, 2013 Uite aici: http://www.behringer.com/EN/Products/GI100.aspx Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltazar181 Posted September 1, 2013 Share Posted September 1, 2013 Dah Behringerul asta caut si eu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coldtaste Posted September 1, 2013 Author Share Posted September 1, 2013 (edited) Multumesc!...Acuma mai concret....este vorba de AMT SS 11,care cica... are si simulator de cab incorporat....ati incercat careva dintre voi?Daca nu este suficient cel incorporat,oare Behringerul asta ar face fata?Avand in vedere ca Behringer este un brand mai de categoria ieftina,cu totul ca am vazut produse chiar bunicele de la Behringer... Dah Behringerul asta caut si eu.. Baiatul asta vinde:https://www.facebook.com/baltazar181?hc_location=stream Edited September 1, 2013 by coldtaste Link to comment Share on other sites More sharing options...
dass101 Posted September 1, 2013 Share Posted September 1, 2013 Am avut Behringer Ultra G, speaker sim-ul este f ok, insa din cite am auzit demouri AMT ala nu e cu nimic mai prejos, poate chiar un pic peste. Ultra G are avantajul ca este si DI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coldtaste Posted September 1, 2013 Author Share Posted September 1, 2013 Am avut Behringer Ultra G, speaker sim-ul este f ok, insa din cite am auzit demouri AMT ala nu e cu nimic mai prejos, poate chiar un pic peste. Ultra G are avantajul ca este si DI. Si atunci crezi ca mie mi-ar trebui doar un simplu DI ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltazar181 Posted September 1, 2013 Share Posted September 1, 2013 Baiatul asta vinde:https://www.facebook...location=stream Pai baiatul ala is eu:))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dass101 Posted September 1, 2013 Share Posted September 1, 2013 Si atunci crezi ca mie mi-ar trebui doar un simplu DI ? Daca ai deja AMT-ul si esti multumit de cum suna cu speaker sim, da, ca sa cinti direct in mixer iti e suficient un DI. Nici de asta nu ai nevoie neaparat, aici depinde de ce intrari dispui pe mixer si de cum e cintarea si instalatia in general. Nu strica in orice caz sa ai asa ceva in geanta, e ieftin si e util in multe situatii. Daca nu iti place cum suna AMT-ul cu speaker sim nu cred ca vei fi mai multumit de orice alt speaker sim analogic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coldtaste Posted September 1, 2013 Author Share Posted September 1, 2013 Daca ai deja AMT-ul si esti multumit de cum suna cu speaker sim, da, ca sa cinti direct in mixer iti e suficient un DI. Nici de asta nu ai nevoie neaparat, aici depinde de ce intrari dispui pe mixer si de cum e cintarea si instalatia in general. Nu strica in orice caz sa ai asa ceva in geanta, e ieftin si e util in multe situatii. Daca nu iti place cum suna AMT-ul cu speaker sim nu cred ca vei fi mai multumit de orice alt speaker sim analogic. Asa ceva?http://www.thomann.de/gb/millenium_di33.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltazar181 Posted September 1, 2013 Share Posted September 1, 2013 da e bun Link to comment Share on other sites More sharing options...
coldtaste Posted September 1, 2013 Author Share Posted September 1, 2013 da e bun Si astahttp://esound.ro/live-pa/procesoare-semnal/sm-pro-audio-di1.html:??? Celalalt am gasit doar la Thomann dar transportul costa mai mult ca produsul.)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltazar181 Posted September 1, 2013 Share Posted September 1, 2013 Si asta e bun. roicare DI box e bun Link to comment Share on other sites More sharing options...
coldtaste Posted September 1, 2013 Author Share Posted September 1, 2013 Si asta e bun. roicare DI box e bun Ok....merci fain pt rabdare..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts