Borsec Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Va provoc la urmatoarea piesa. Negativ - de pe youtube. Holograf - Daca noi ne iubim (Karaoke by Snooker6767 Negativ by Good Day).mp3 Versiunea mea. Precizez ca nu am aplicat efecte pe voce, mi-a fost lene sa bajbai prin scarba asta de Audacity. Holograf - Daca noi ne iubim .mp3 Va astept.
Cristi Ivan Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Versiunea mea, inregistrata live in sala de repetitii cu un iPhone, acum mai bine de un an, se aude infundat si tare prost, dar asta e Daca noi ne iubim.mp3 2
Borsec Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 Versiunea mea, inregistrata live in sala de repetitii cu un iPhone, acum mai bine de un an, se aude infundat si tare prost, dar asta e la dracu, nu suna rau
razzvan Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 'Seara, Poate ca nu a iesit cum as fi vrut eu, dar nu mai am nici rabdare nici energie asa ca voi posta asa holograf daca noi ne iubim.mp3
flo96 Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Poate ca e prea tarziu si nu mai intereseaza pe nimeni, dar am facut si eu un cover la aceasta melodie Sper sa va placa Daca noi ne iubim - Cover.mp3
sam Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Poate ca e prea tarziu si nu mai intereseaza pe nimeni, dar am facut si eu un cover la aceasta melodie Sper sa va placa De ce ar fi prea tarziu? S-a invechit sau s-a depreciat muzica? S-a inventat ceva mai trendy intre timp?
flo96 Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Postul initial este din 19.08 si de aceea am zis ) Sent from my GT-I8160 using Tapatalk
sam Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Postul initial este din 19.08 si de aceea am zis ) Am inteles la ce te referi, dar lumea face in continuare cover-uri Chuck Berry (n. 1926), Elvis Presley (n. 1935) si chiar Vera Lynn (n. 1917). Nu sunt un clasic, dar dupa parerea mea nici nu e prea tarziu si cred ca mai si intereseaza pe unu-altu
sam Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 (edited) Da, ai dreptate M-am exprimat gresit Nu asta era ideea N-am sa-mi dau cu parerea despre voce/interpretare pentru ca n-am competenta necesara. Oricum suna decent dupa parerea mea ca si alte voci de mai sus (la 17 ani insa, stai bine). Asta nu inseamna ca e o voce/prestatie de top, mai e MUUUUULT pana acolo. Clar nu e lucrata, clar nu e exersata. Totusi, v-o ia al de Moga inainte cu atitudinea asta de 'poate ca-i prea tarziu'. Wake up! P.S. Vezi ca-ti bazaie un cablu sau microfonu'. Se aude foarte clar pana sa intre vocea. Edited November 24, 2013 by sam
flo96 Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Stiu..de cand mi-am schimbat placa de sunet face asa. Am inacercat toate posibilitatile. Am incercat si mai multe microfoane si la fel..
Liviu.Pop Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 (edited) Va provoc la urmatoarea piesa. Negativ - de pe youtube. Holograf - Daca noi ne iubim (Karaoke by Snooker6767 Negativ by Good Day).mp3 Versiunea mea. Holograf - Daca noi ne iubim .mp3 Va astept. Man, da-ti drumu' la vocea aia, de ce esti asa de retinut? Acolo unde se cere da-i cacao Recomandarea e pentru toti cei de pana acum. @razzvan: ai 2 alternative ca sa iti iasa mai bine piesa asta: faci exercitii pentru ambitus sau dai negativul mai jos, cum a facut flo96. Bafta tuturor! Edited November 25, 2013 by Liviu.Pop
Cristi Ivan Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 O inregistrare din cadrul unui recital. Dacã noi ne iubim.mp3 1
Recommended Posts