Guest delphi Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Care sint cele mai ieftine magazine cu instrumente muzicale din tara, chiar si cele online (in special cele care comercializeaza chitare)
Guest delphi Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Singurele magazine pe care eu le stiu si mai ai de unde sa alegi sint Muzica si Proguitar (din Bucuresti). Mai stie cineva altele?
Guest diogrey Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Singurele magazine pe care eu le stiu si mai ai de unde sa alegi sint Muzica si Proguitar (din Bucuresti). Mai stie cineva altele? uite chitari excelente aici www.grosmann.ro
Guest delphi Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 uite chitari excelente aici www.grosmann.ro stii cumva daca au si magazin de prezentare cei de la grossman?
Guest delphi Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 da au, vezi ca scrie adresa pe site. n-am gasit nici o adresa de magazin. numai comenzi online si plata prin banca eu cum pot sa vad o chitara, sa o probez ...
Guest p_aciulea Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 uite o harta poate te ajuta mai mult daca ma ai nelamuriri let me know
Guest delphi Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 uite o harta poate te ajuta mai mult daca ma ai nelamuriri let me know ms mult. e mai mult decit speram pt ca eu nu sint din bucuresti
Guest mishu13 Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 ms mult. e mai mult decit speram pt ca eu nu sint din bucuresti Mai sunt multe magazine: Try Senia (in spate la Muzica - langa biserica din caramida rosie) si Guitar Shop (pe Stirbei Voda pe undeva
Guest Chiperion Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Guitar Shop e in zona Bisericii Luterane, vis-a-vis de Conservator si la cam 5 minute de Senia.
Variant Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Stie careva ce e cu chitarile astea Johnson ? M-am uitat pe site-ul mai sus pomenit, si m-ar tenta o copie de Les Paul, drept sa zic ... Nu sariti cei care nu au in minte decit Gibson si Epiphone, ca nu dau bani grei pe o chitara de la mama ei, nu ca nu as avea bani (de aruncat n-am, oricum), ci pentru ca nu merit la momentul asta, ca sa zic asa - chelului tichie de margaritar nu e principiul meu; tre' sa-ti vezi lungul nasului. Apropos de asta, m-am uitat ce are lumea pe la "Chitarile noastre" .. good lord, unii sunt de-a dreptul colectionari Inapoi la Johnson, nu vad nici un pret pe-acolo, daca stiti ceva va rog sa-mi spuneti si mie. Toate bune.
karpi Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 (edited) Stie careva ce e cu chitarile astea Johnson ? M-am uitat pe site-ul mai sus pomenit, si m-ar tenta o copie de Les Paul, drept sa zic ...Nu sariti cei care nu au in minte decit Gibson si Epiphone, ca nu dau bani grei pe o chitara de la mama ei, nu ca nu as avea bani (de aruncat n-am, oricum), ci pentru ca nu merit la momentul asta, ca sa zic asa - chelului tichie de margaritar nu e principiul meu; tre' sa-ti vezi lungul nasului. Apropos de asta, m-am uitat ce are lumea pe la "Chitarile noastre" .. good lord, unii sunt de-a dreptul colectionari Inapoi la Johnson, nu vad nici un pret pe-acolo, daca stiti ceva va rog sa-mi spuneti si mie. Toate bune. chitarele ieftine seunt intre 50 si 200 Eu cel mai bine sa=ti iei buletinul si sa mergi de ex la Tohman , sau alt magazin din west , si incerci , chiar negociezi si pretul .La noi totul costa de 2-3 ori mai scump. la bani cat dai la noi pe o chitara, faci si o excursie . Edited January 25, 2007 by karpi
Squier Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 sfatul meu..cauta squier bullet facut in japonia.nu e gluma chiar exista si dc gasesti pe cineva care nu stie valoare adevarata a chitarei o iei cu 3 milioane ii sch dozele si ai un fender:)
Guest anghelescu Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 chitarele ieftine seunt intre 50 si 200 Eu cel mai bine sa=ti iei buletinul si sa mergi de ex la Tohman , sau alt magazin din west , si incerci , chiar negociezi si pretul .La noi totul costa de 2-3 ori mai scump. la bani cat dai la noi pe o chitara, faci si o excursie . +1 ...de fapt +2
Guest Morgan Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Stie careva ce e cu chitarile astea Johnson ? M-am uitat pe site-ul mai sus pomenit, si m-ar tenta o copie de Les Paul, drept sa zic ...Nu sariti cei care nu au in minte decit Gibson si Epiphone, ca nu dau bani grei pe o chitara de la mama ei, nu ca nu as avea bani (de aruncat n-am, oricum), ci pentru ca nu merit la momentul asta, ca sa zic asa - chelului tichie de margaritar nu e principiul meu; tre' sa-ti vezi lungul nasului. Apropos de asta, m-am uitat ce are lumea pe la "Chitarile noastre" .. good lord, unii sunt de-a dreptul colectionari Inapoi la Johnson, nu vad nici un pret pe-acolo, daca stiti ceva va rog sa-mi spuneti si mie. Toate bune. posibil sa fie cam tarziu, dar si eu am vrut sa-mi iau johnson, in schimb am urmat sfatul unui anumit user de pe forum pe care nu-l voi numi, dar care stie ce zice, si nu mi-am luat
Recommended Posts