www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Holograf-Asa Frumoasa(Cover Voce)


Recommended Posts

felicitări! :)

 

nu vreau să mă consideri ironic sau bășcălios, ci să iei cu zâmbetul pe buze ceea ce-ți zic:

strofa-ți sună bine, bridge-ul, pe prima parte. mă refer la range. acolo mi se pare mai caldă vocea ta. nu știu ce vrei tu să fii, dar acolo mi se pare că îți sună bine.

apoi... dacă vrei să pui undeva piesa asta, trece vocea printr-un vocalizer :D

 

mai sunt scăpări la pronunție - și consoane (”..prea mult sau poate prea puțin”) și vocale - unele prea deschise.

 

 

 

dacă te superi, îmi cer scuze, știu că toți suntem în stare să băgăm de vină, dar eu fac asta cam cu orice piesă care trece prin studio-ul prietenului meu :)

 

sincer sincer, aș fi zis că ai pus prea mult efect pe chitara ai de la început, dar apoi am citit că doar vocea ai tras-o tu :))))

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Multumesc Mikeru! Nu am de ce sa ma supar. Stiu sa accept si critici si sfaturi. Nu am lucrat foarte mult la ea(decat 6-7 ore). Piesa nu o stiam foarte bine(la interpretare ma refer) si daca imi permiti si o mica scuza, sunt si racit, am nasul infundat si d-aia unele sunete au iesit mai greu sau nu foarte clare.

 

Multumesc inca o data!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Felicitari!

 

Pe ansamblu, mi se pare ca piesa suna bine, ai o voce cu care poti sa te prezinti in fata oamenilor fara sa-ti fie rusine. Nu imi permit sa aduc critici, doar sa prezint puncte care ar putea fi imbunatatite :) :

-incearca sa ataci din prima sunetul la inaltimea potrivita. De exemplu, la chiar prima silaba din piesa (Am umblat prea mult...), "Am" trebuie sa fie un do diez; pe inregistrare se aude cum ajungi la do diezul ala urcind de undeva de mai jos (exagerind, se aude cumva "îî-am umblat.."). Cu ceva exercitii, cred ca nota poate fi atinsa curat, de la inceput

-am impresia si eu ca nu cunosti foarte foarte bine piesa. La refren e o silaba pe care in mod constant o cinti diferit fata de Holograf (esti asa frumoasa si daca m-ai iubi...). ”m-ai” ala trebe sa fie sol, nu fa diez, care nu e o optiune prea reusita.

 

Spor la lucru in continuare.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

@Tocken-Salut Voicule

@andydufresne- Multumesc. Intreaga interpretare este (aproape) total diferita fata de Holograf. Atat vocea, cat si "partitura"(note, durate, pauze, etc).

@Borsec- Nu cant scremut. O fac chiar cu foarte mare usurinta. Si nu, nu fumez si nici nu am fumat :)). Iti poate confirma Tocken . Multumesc de aprecieri.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.