www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

mariusvoicu

Active Members
  • Posts

    76
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mariusvoicu

  1. Salutare! Suntem in cautare de un clapar/pianist pentru o formatie care face atat cover-uri cat si piese proprii. Asadar, ii rog pe cei ce fug de trupe de coveruri sa nu ezite sa citeasca acest topic sau sa ma contacteze. Coverurile le facem pentru diverse evenimente si se incadreaza in genuri ca blues, rock & roll, funk, rock, etc. Piesele proprii se incadreaza atat in genul funk cat si cel metal. Mai multe detalii despre acestea, in privat. Cerinte : - sa aiba instrument/instrumentele proprii - sa locuiasca in Bucuresti - sa fie disponibil pentru repetitii- in momentul de fata repetam 4 zile pe saptamana, dar se poate rearanja acest aspect. - sa fie SERIOS si muncitor si sa-si doreasca sa ajunga cat mai sus in cariera muzicala. Se ofera : - Sala de repetitii - Sistem PA - Studio de inregistrari - Agentie de evenimente Pentru mai multe detalii, va stau la dispozitie pe PM.
  2. Salutare! Nu vrei sa vii la Bucuresti? E mare foamete de clapari si pianisti.
  3. Fiind teleormanean, m-ar interesa sa "palavragesti" mai mult . Si-anume unde se intampla asta, ce sectii sunt si ce profesori?
  4. Nu vreau sa jignesc cu ceva, dar mi se pare un "pseudonim"(rromanica cu r mare) nu foarte potrivit. Pleaca nene in strainatate ca toti marii patriotii daca in tara ta nu mai poti trai. Daca vrei sa nu mai fie "rromanica", ia atitudine, pune mana la treaba si infrunta-i.
  5. Am gasit trupa. Multumesc RGC, se poate inchide.
  6. Recomandat ar fi sa urci si un demo. Nu conteaza calitatea audio.
  7. @ leopold. Nu vreau sa-mi dai dreptate. Ci un raspuns...Ai mare dreptate cu ce ai spus acolo, esentialul si anume ca majoritatea amatorilor nu au ce sa vanda. Dar aicinu era vorba de "de ce nu se zbate publicul, de ce doarme?" ci de ce oamenii competenti sau care au potential canta doar de dragul de a urca pe scena. Iti spun, cunosc foarte multe asemenea trupe care dau bine, care au publicul lor, in muulte orase din tara si pe langa astea, fac si show mai de fiecare data(comunicat cu publicul, prezenta scenica, etc). Insa canta pe gratis. Si intrebarea mea era de ce nu pun oamenii de genul piciorul in prag? De ce nu ridica pretentii? Nu ca sa traiasca din muzica, pt ca e foarte greu asta. Dar macar de-un set de corzi si 2 bete sa-si scoata banii. @everyone- nu-i mai aduceti in discutie pe cei care nu stiu ce sa faca pe-o scena, care sunt praf cu alte cuvinte. Ca in cazul lor, nu merita sa aiba pretentii. Sa ne referim strict la oamenii care muncesc si merita intr-adevar.
  8. @fixxer Este indreptat catre cine trebuie. Catre tine, catre mine, catre cel care trebuie sa ridice pretentii in fata unui manager/impresar. Sau daca nu exista un manager/impresar, catre organizatorul care te invita sa canti pe nimic. Da, daca refuzi sa canti gratis intr-un mare festival romanesc cum ar fi RTC( sa zicem), altcineva va accepta, fara dubii, sa cante gratis, ca doar o data in viata ti se ofera ocazia asta...Dar gandeste-te daca toti ar fi capabili si ar avea c***e si ar refuza astfel de practici, unde s-ar ajunge? Ar fi 2 posibilitati: fie la ceva mai bun, fie la ceva mai rau.
  9. @ gtrmike Mare dreptate ai. Dar chiar si alea putine de tot care exista, jecmanesc munca oamenilor. Daca am avea un pic mai multa demnitate si putin mai multe pretentii, cred ca ar fi un inceput bun. Dar majoritatea alegem "faima", chiar daca avem 2-3 ani de activitate. Si anume sa cantam in deschiderea nu stiu carei trupe, sa cantam in nu stiu ce oras din tara, sau pe scena nu stiu carui festival.
  10. @ fixxxer Nu am spus nicaieri ca unul care canta pentru bani, nu canta din placere. De aici mi-am dat seama ca fie nu ai inteles nimic, fie te deranjeaza ce am scris mai sus. Si de ce crezi ca ar fi o discutie inutila? Pt ca majoritatea oamenilor de pe grupul asta care activeaza in trupe canta pe nimic. Unii scot bani din buzunare sa-si plateasca transportul si consumatia, sa nu mai zic ca pt prestatie primesc fix...zero.
  11. Salutare tuturor! Nu stiu daca a mai existat un topic cu aceasta tema, dar am vazut cateva posturi pe acest forum(fiind in cautare de trupa) unde un anume instrumentist care se incadreaza in cerintele formatiei in cautare lanseaza o intrebare de genul: " cantati si pentru bani/aveti de gand sa castigati si bani din asta/ etc"; sau pur si simplu, cel/cei ce a/au postat topicul respectiv a/au specificat ca el/ei canta (DOAR-nu este folosit acest doar mai deloc, dar il pun eu de la mine pentru ca mi se pare mai corect din punct de vedere gramatical, cat si pentru ca fara el ar insemna o jignire la adresa celor care canta cu mare placere si daruire si castiga si bani) din placere. Fara sa supar sau sa jignesc pe cineva, dar d-aia este industria muzicala romaneasca unde este. Pentru ca cei care intr-adevar pot canta muzica, sa nu mai zic de trupele super talentate cu repertorii proprii si n-a auzit nici dracu' de ele, aleg sa cante "doar din placere" si nu au nicio pretentie de la viata. Sa canti doar pentru bani, este intr-adevar ceva nu foarte frumos. Dar sa te pricepi la treaba asta, sa canti cu mare, dar foarte mare daruire(dragoste, placere, etc) si sa si castigi bani din asta(acolo, catusi de putin), acesta mi se pare, personal, un lucru dat dracu' . Poate ca este perceptia aia ca " frate eu nu cant pentru bani, sunt mai cool daca o fac din placere"- si apoi multi se plang ca au fost nevoiti sa o vada pe Alexandra Stan vanata la TV, etc samd. Industria muzicala in Romania este la pamant tocmai d-aia, pentru ca cei ce ar putea face ceva cu ea, nu fac. Si aici ma refer la NOI, cei ce vrem sa avem o cariera muzicala(doar din placere). Pt ca noi putem avea cea mai mare influenta asupra publicului(publicul fiind cel ce face selectia). NU mass-media. Incercam sa tintim mai sus? Trecem de pragul salii de repetitii? Cantam si noi live in alta parte decat intr-un club la subsol,care nu are nici macar o arie regulata si unde incap doar 50 de persoane? Ne dorim si noi mai mult de la noi? Inca o data...sa canti din placere nu mai este atat de cool. Ba chiar este de-a rasu' plansu'. Sper ca nu am suparat sau jignit pe nimeni. Iar daca am facut-o, nu imi voi cere scuze, pentru ca...poate una din trupele respective este o un grup din care as fi vrut sa fac parte si dorindu-mi ceva mai mult de la viata am fost privit ca un materialist. Mult succes in continuare tuturor si multumesc celor ce au avut rabdare sa citeasca . Marius V.
  12. Pret: 60 RON Localitate: Bucuresti Contact: voicu_marius@rocketmail.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand husa chitara Ibanez(electrica) aproape noua. Husa a fost achizitionata in urma cu 2 ani de zile, insa am folosit-o foarte putin in afara casei, de maxim 10 ori. Husa este in stare exceptionala, fara urme de uzura, atat la interior cat si exterior, fermoarele functioneaza perfect. Este foarte comoda, lucru ce face ca tranportarea chitarei in spate sa fie foarte ergonomica(indiferent de greutatea chitarei). Se vinde deoarece am scos la vanzare si chitara si nu as mai avea ce sa fac cu husa. Pentru orice alte detalii va stau la dispozitie pe forum, PM, email.
  13. @ project. Salut! Multumesc frumos! Piesa in format wav nu am putut s-o urc, e totusi mult prea mare pt forum . Multumesc inca o data pentru tot!
  14. @Tocken-Salut Voicule @andydufresne- Multumesc. Intreaga interpretare este (aproape) total diferita fata de Holograf. Atat vocea, cat si "partitura"(note, durate, pauze, etc). @Borsec- Nu cant scremut. O fac chiar cu foarte mare usurinta. Si nu, nu fumez si nici nu am fumat ). Iti poate confirma Tocken . Multumesc de aprecieri.
  15. Multumesc Mikeru! Nu am de ce sa ma supar. Stiu sa accept si critici si sfaturi. Nu am lucrat foarte mult la ea(decat 6-7 ore). Piesa nu o stiam foarte bine(la interpretare ma refer) si daca imi permiti si o mica scuza, sunt si racit, am nasul infundat si d-aia unele sunete au iesit mai greu sau nu foarte clare. Multumesc inca o data!
  16. Am postat si varianta intreaga a piesei, aici, pentru cine doreste.
  17. Negativul este originalul piesei. Vocea este trasa la mine acasa, de mine, fara prea multe conditii(izolare fonica, filtre pt microfon,etc), reglaje si toate cele facute tot de mine. Sper sa va placa. Astept aprecieri cat si critici .Sample1.mp3
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.