www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

vev

Newcomers
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bacau

Recent Profile Visitors

4097 profile views

vev's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Reputation

  1. Salut, Sunt interesat sa cumpar o chitara electro acustica, cu 12 sau 6 corzi in zona Cluj. As dori sa o si probez inainte. Multumesc anticipat, Victor
  2. salut cum de o dai asa ieftin? cum suna floyd-ul? ce e imprimeul de dupa bridge?
  3. up! &update: problema de compatibilitate mentionata de mine era de la laptop, interfata nu are nicio problema
  4. Mulțumesc mult pentru feedback și informații! Într-adevăr, bate mai mult spre o interfață audio. Acum, cu softurile, se poate rezolva și altfel. Eu mi-am luat pe căi mai puțin corecte ce am avut nevoie. Nu recomand asta mai departe..
  5. Vând acest procesor. Sună foarte bine, potențiometrul de volum funcționează impecabil. Prezintă unele zgârieturi superficiale care se pot observa în pozele atașate. Am întampinat unele probleme de compatibilitate pe Windows8, care se pot rezolva din ce am citit. Eu nu le-am dat importanță deoarece l-am folosit pe Windows7. Nu mai am cutia sau manualul de la el. Softul îl pot trimite prin wetransfer. Dau și cablu USB la el.
  6. Sau omule daca chiar vrei sa inveti o melodie care-ti place (pentru ca deobicei atunci cand reuseste sa sune cat de cat bine satisfactia e foarte mare) poti sa mai simplifici anumite parti, le canti asa pana iti dezvolti putin abilitatea si apoi le canti cum trebuie. Just sayin.
  7. Nu am spus ca e mai bun, am facut asta doar pentru ca este mult mai ieftin si pentru ce am eu nevoie functioneaza.
  8. Inteleg acum ca nu e o metoda extraordinar de buna
  9. Nu stiu cat de 'sanatoasa' ar fi metoda, dar eu am facut un cablu de 4 m si am iesit la 10 lei in total. 2 mufe jack de 6 + 4m de cablu de antena TV. Nu stiu cat de bun o fi cablul asta pentru chitara, dar singurul dezavantaj observat pana acum este rigiditatea, insa pentru ce am eu nevoie, si anume pentru repetat in casa, cred ca e ok.
  10. Si Dave Lombardo foloseste Iron Cobra
  11. Setul nu este unul propriu-zis, in sensul ca nu este nou si nu este chiar intreg, dar pentru ce vrem noi sa facem deocamdata este mai mult decat suficient. Am un floor tom de 16x16 daca nu ma insel, un premier tot de 16, o toba bas, un fus si un crash tot de 16. Pana acum cat m-am mai 'jucat', amp ul meu de 10W s-a dovedit a fi suficient acestui set de tobe. Cat despre ce cantam noi, incercam deocamdata sa facem cover-uri ale unor piese romanesti cum ar fi 'Ploaia' si 'Calare pe motoare' de la Cargo si 'Negru Voda' de la Phoenix. Spatiul este unul mic, repetam intr-un pod, sa spunem ca as avea cam undeva la 10mp acolo.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.