Guest rhcp_guitarist Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Ca mai toti..nirvana-come as u are acu ma chinui la o melodie de RHCP
Guest p_aciulea Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 hmm.....primul cantec care mi-a iesit cap coada, din cate tin io minte a fost (si nu radeti) Mariah Carey - Can't Live (parca asa se chema). si acu il mai stiu. e super simpla piesa, plus ca acu o cant la caterinca, si o fac Punk
serban Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 hmm.....primul cantec care mi-a iesit cap coada, din cate tin io minte a fost (si nu radeti) Mariah Carey - Can't Live (parca asa se chema). si acu il mai stiu. e super simpla piesa, plus ca acu o cant la caterinca, si o fac Punk 17054[/snapback] nu era "Without you" titlul melodiei?misto de tot ontopic,prima melodie invatat cap-coada la chitara a fost.. mm... probabil smells like teen spirit . dar Dumnezeule! cat de naspa o cantam
Guest juvina Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Primul meu cantec a fost Atwa de la System of a down.
Guest p_aciulea Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 nu era "Without you" titlul melodiei?misto de tot ontopic,prima melodie invatat cap-coada la chitara a fost.. mm... probabil smells like teen spirit . dar Dumnezeule! cat de naspa o cantam 17128[/snapback] parca era without you, cine mai tine minte??
Guest p_aciulea Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Azraelle intra si tu te rog pe mess 17850[/snapback] care e legatura dintre topicul acesta si postul tau??
Guest Johnny I Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 primul cantec cap coada: seven nation army de la white stripes
Guest atepatate Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 hm.. primul cintec? Andri Popa, of course.... si apoi Nothing Else Matters, parca...
Guest andreistoica Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 METALLICA - For Whom The Bell Tolls
Alex Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Sincer nu tin minte ce cantec mi-a iesit primul cap coada, dar in prima zi cand m-am apucat serios de chitara am invatat "Take A Look Around" de la Limp Bizkit si Wish You Were Here. Imi aduc aminte si acum, am stat cu chitara in brate 7 ore pana am putut sa cant ambele inceputuri de la melodii, ma dureau degetele, buricele si incheieturile f. mult. Pacat ca nu am tinut acel ritm de exersat la chitara, eram acum un pui de Petrucci. Acum in ultimul timp cant destul de rar, dar cand vin in Bucuresti planuiesc sa ma apuc serios de chitara, macar sa invat mai multa teorie, acorduri mai grele, game, note, etc..
Guest smash_door Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Vulpe, tu mi-ai furat gasca. Fara gluma.
michel2233 Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Vulpe, tu mi-ai furat gasca. Fara gluma. m-am tot gandit care a fost primul cantec invatat de mine (de fapt cred ca nu am invatat niciodata un cantec cap coada la modul foarte serios, nici macar pe ale mele )... la pian sau la chitara ... sau muzicuta .. sau blockflute ... sau cutia de chibrituri transformata in chitara (se ia o cutie de chibrituri de lemn, se pun doua bete deasupra, se trage un fir de elastic din elasticul de la chiloti, se taie cu lama pe marginea cutiei, se trece elasticul peste bete [5-6 elastice], se acordeaza si se ciupeste ... ) si da! uite mi-am adus aminte brusc ... "Vulpe, tu mi-ai furat gasca" .. numai ca eu am si dovezi ... iote michel la 5 ani ... Michel_VULPE_VULPE___1973.mp3
Guest Baumwolle Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Dragutz, dragutz...Dar vezi ca falsezi la un moment dat!
michel2233 Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Dragutz, dragutz...Dar vezi ca falsezi la un moment dat! Da, asa e, falsez, dar macar ai simtit si tu cum incerc sa prind notele corect ... ca sa nu mai zic ca ma incurca pianul ala dezacordat ... Oricum de falsat falsez si acum .. asta e ... stau prost la capitolul corzi ...
Guest Emil Mayer Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Eh, imi aduc aminte ca ieri: aveam doar 14 anisori . Pe ea n-am s-o uit niciodata: prima mea chitara. Melodia: The Connels - '74-'75.
Guest Mircea19 Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 stand by me - de la- ben e king, cred ca asa-l cheama.. daca nu i-l cheama asa scuze.. dar piesa e aia:)
Guest IceYou Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Primul cantec de la inceput pana la sfarsit: Metallica - Unforgiven Al doilea: J.Hendrix - All along the watchtower
TB_TM Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Treceti batalioane romane Carpatii! prima Runnaway train - Prima in intregime.
Geiger Posted September 28, 2005 Posted September 28, 2005 Salutare! Daca se pune, prima mea piesa a fost Rammstein - nu mai stiu care... le stiu pe toate... sunt foarte simple.. cvinte peste cvinte si terte. Intr-a 12-a am tot zdranganit la astea pe clasica.. de.. nervii mii varsam in chitara . Acum ceva care sigur se pune, primele pe electrica, apartinand formatiei pentru care m-am apucat de chitara: U2 - The Fly si New York. Sper sa nu par de categoria "viermush"
Guest Tyrael Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Primul cantec invatat de mine in intregime a fost Nothing Else Matters.In rest, prima chestie a fost Come As You Are.
Guest marina Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 AM INVATA SI EU "VREMURI" SI "ANDRII POPA" si sunt ft ft happy !!cursurile de chitara merg bine si in curand poate o sa postez si eu un micut cantecel
Axa cu Scame Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 cu asta v-am spart : "Melc,melc,codobelc" Aveam vre-o 7-8 anisori si intr-o plimbare la magazinul Muzica mi-a pus un vanzator un reghin in brate si m-a invatat asta. In juma de ora o cantam complet cu tot cu versuri Normal, are 2 note mari si late...si acum ma mai apuca si o cant in varianta metal Ultima data am cantat-o intr-o parcare...ma plictiseam si am tensionat corzile elastice care imi prindeau bagajele pe motor sa sune sol-mi
Guest Deathwish Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 la mine a fost.. Behind Blue Eyes.. varianta limbistic atunci chiar m-a captivat melodia... cand stiam si eu 2-3 note, acu mai mult timp
Guest Boba Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Primu cantec...a fost un imn..Desteapta-te romane!simteam ceva cand il cantam!chiar daca suna pt unii aiurea..da m-a motivat mult!
Recommended Posts