sdsallazar Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Vreau si eu o parere de la voi. Daca ati avea de ales dintre EMG 81-85, Seymour Duncan dimebucker. Ce ati alege? Eu cant Groove metalsi vreau sa stiu si parerea voastra. Vreau doar o parere si nu 100000 de detalii tehnice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted July 3, 2013 Share Posted July 3, 2013 Trecând peste faptul că vorbim de un produs estetic și faptul că-ți place ție cum sună e factorul primar, tu când ai să crești mare și vei avea ocazia să decizi destinul țării exercitându-ți dreptul la vot, ce vei face? Întrebi cât mai mulți oameni care e candidatul lor preferat și te conformezi orbește cu decizia majorității sau Încerci să afli aspectele relevante ale candidaților pentru a lua o decizie informată? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdsallazar Posted July 3, 2013 Author Share Posted July 3, 2013 Asta e un exempu nefondat. Eu m-am interesat iar seymour Duncan mi se par mult mai bune dar vreau si o parere mai de "PRO" ca sa zic asa ca multi prieteni care canta la chitara mi-au recomandat sa-mi iau EMG 81-85 si nu DImebucker N-are nici o noima destinul tarii cu asta. Nu am vurt alte detalii tehnice pentru ca pur si simplu oricat mi-ai explica anumiti termeni nu-i inteleg si nu vreau sa se deschida o discutie lunga si fara nici un rezultat cam cum mi s-a intamplat la fiecare post 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 multi prieteni care canta la chitara mi-au recomandat sa-mi iau EMG 81-85 si nu DImebucker De ce? Și de ce ar fi recomandarea lor mai importantă decât preferințele tale? Nu am vurt alte detalii tehnice pentru ca pur si simplu oricat mi-ai explica anumiti termeni nu-i inteleg Și asta le face irelevante sau mai degrabă indică că îți lipsesc niște cunoștințe vitale în luarea deciziei optime? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 Vreau si eu o parere de la voi. Daca ati avea de ales dintre EMG 81-85, Seymour Duncan dimebucker. Ce ati alege? Eu cant Groove metalsi vreau sa stiu si parerea voastra. Vreau doar o parere si nu 100000 de detalii tehnice. EMG 81-85 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riff Hudson Posted August 4, 2013 Share Posted August 4, 2013 Nici una nici alta. Bill Lawrence L-500XL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts