cyfer Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Salut! Va invitam la un concert Cyfer's Sin: Vineri, 27 Octombrie 2006 ora 21.00 Club Utopia Rezervari: 0744 323 712 Pentru ca pe 26 Octombrie RGC face 2 ani si eu fac un an de RGC, la acest concert va fi INTRARE LIBERA PENTRU MEMBRII RGC. Chestiuni tehnice: Doritorii vor da reply pe acest thread cu: NUME - PRENUME Voi face o lista cu toti si veti putea intra in club cu orice act cu fotografie (ex. carte de identitate). Sorry pentru birocratie dar intrarea nu este libera pentru nonRGC si nu am idee cum sa facem altfel. Mai multe informatii (muzica, poze, lista concerte, newsletter) puteti gasi pe situl oficial al trupei www.cyfer.ro. Va asteptam! Cyfer
Aleksei Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Stimabile, de apreciat faptul ca e intrarea libera pentru eRGeCeisti, dar cum va fi?? Va fi ca in filme, cineva sta cu lista la intrare??
cyfer Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Cel care sta cu stampile la intrare va avea o lista. Cine vine si e pe lista, va fi stampilat gratuit, ceilalti platesc... Stiu ca suna un pic ciudat, dar alta solutie nu vad... Sunt deschis la sugestii. Singurul deranj pentru cei care vor sa vina, e sa dea reply cu numele lor pe forum si sa spuna cine sunt la intrarea in club.
Aleksei Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Nu ma intelege gresit, nu am zis ca e rau, doar eram curios si ca dovada imi dezvalui identitatea . Abia astept, am fost si la o cantare de-a ta la un jam in Mamou. As vrea doar sa stiu pe unde e Utopia asta . Talpeanu Alexandru.
comanel Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Coman Adrian.. vin cu carnetu de student.. ps. cu iubitele cum stam..? au si ele acces gratuit daca se pupa cu noi la intrare? (asta ca sa dovedeasca ca-s iubitele noastre )
serban Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Daca printr-o intamplare reusesc sa ajung in Bucuresti inca de vineri, vin si eu la concert dar eu chiar vreau sa platesc bilet, nu de alta, dar cel putin din respect pentru Cyfer, care imi pare un om/muzician deosebit...
vektor Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Vineri, 27 Octombrie 2006 ora 21.00 :) ... Cyfer, te suprapui cu Negura
prowler Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 ps. cu iubitele cum stam..? au si ele acces gratuit daca se pupa cu noi la intrare? (asta ca sa dovedeasca ca-s iubitele noastre ) io zic ca tre sa te pui acolo pe un genunchi si sa-i pui inelu pe deget, asa o sa fii credibil
cyfer Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Multumesc mult pentru interes si multumesc Serban pentru aprecieri. ps. cu iubitele cum stam..? au si ele acces gratuit daca se pupa cu noi la intrare? (asta ca sa dovedeasca ca-s iubitele noastre ) Of doamne, pana la urma o sa fie gratuit tot evenimentul. Facem asa: pentru fete, intrarea e 3 lei. Deci: RGC - liber fete - 3 lei altii - 6 lei Sa vedem ce alte catogorii aparte mai gasim, sa-l innebunim complet pe tipul de la intrare.
AnalogSound Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Tudoran Gabriel - ne vedem la o bere RGC.
Guest John_OttO Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Multumesc mult pentru interes si multumesc Serban pentru aprecieri. Of doamne, pana la urma o sa fie gratuit tot evenimentul. Facem asa: pentru fete, intrarea e 3 lei. Deci: RGC - liber fete - 3 lei altii - 6 lei Sa vedem ce alte catogorii aparte mai gasim, sa-l innebunim complet pe tipul de la intrare. Sau pe tipa ca din cate stiu eu sunt 2 de obicei un tip si o tipa.in fine nu asta e relevant.Sper sa ajung si eu acolo.Dinescu Mhai. PACE!
ilun Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 no bine mai, Tudor Scanteie va fi si el prezent ...dark rain abia astept sa bagam niste anarhie p-acolo!
Guest Livius Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Liviu Preda va fi si el acolo. O initiativa laudabila, felicitari!
Guest K-Anathema Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 salut bag si eu un ochi prin sala, mihai mancas, desi cred ca va fi full...
cyfer Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 Din ciclul "ma urc pe scena, dar nu stiu cu cine" avem: Concert Cyfer la Big Mamou pe 28 Octombrie, Sambata Ora 22:00 Rezervari: 0744 520 149 (Nu va fi nici Cyfer's Sin nici Cyfer&Tzetze) La fel ca si la Club Utopia, RGCistii vor avea intrare libera! Cei care se inscriu pe acest thread vor avea liber si a doua zi la Big Mamou, in acelasi mod. Din pacate, cei de la T_Jazz Group nu au putut onora concertul din motive obiective, insa vor veni luna viitoare.
cyfer Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 Deadline inscrieri Utopia: Vineri, ora 02:00 p.m. Pentru Big Mamou Sambata, ora 04:00 p.m.
Guest Baumwolle Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 A fost absolut superb! Desi din pacate clubul a fost mai mult gol decat plin, Cyfer si-a facut numarul cu aceeasi pofta albastra pe care o stim cu totii. Iti multumesc, Cyfer, pentru un concert minunat! cyfer_utopia_2710.rar
Aleksei Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Dap, a fost super.. eu a cam trebuit sa plec putin maid evreme ca sa mai prin un mijloc de transport din nefericire .
Guest miriapod Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Felicitari Cyfer si multumim de invitatii
cyfer Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 Multumesc mult celor care au venit!! A fost primul concert Cyfer's Sin in Utopia. Mie mi-a placut locatia si soundul. M-am simtit foarte bine. Publicul nu a fost foarte numeros, iar asta se datoreaza faptului ca nu am facut deloc promo, nici eu, nici clubul... Va astept deseara la Big Mamou, cine mai poate dupa saptamina asta Cum nici Doru Diaconu, nici Tzetze nu sunt disponibili, va fi primul meu concert (ever) la care ma urc singur pe scena.
Guest Baumwolle Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Si aseara la Mamu a fost foarte frumos... Din pacate am plecat cam repede...
cyfer Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Wow, cineva se scoala foarte foarte de dimineatza duminica... Misto pozele !!
Recommended Posts