• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  
Sign in to follow this  
Followers 0
andrei___

In Ce Magazine (Bucuresti) Gasesc Componente Pentru Floyd

8 posts in this topic

Salutare,

 

nu stiu cat de des se intampla sa-ti pierzi "maneta" de la floyd rose.

eu credeam ca mai des decat am constatat, am fost la guitarshop si la muzicastore si nu aveau, am cautat si pe net si am gasit doar seturi, ma intereseaza doar bara.

 

am un FR licentiat seamana cu cel de pe ltd mh 53 de exemplu ....

Share this post


Link to post
Share on other sites

am cautat in bucuresti: guitarshop, muzicastore, musicshop, mc music, senia, esound.

 

mai ramane grosmann ...

 

mai stiti voi ceva?!

 

la mc music am primiti o carte de vizita si mi s-a spus sa trimit un email cu ce vreau poate au in service un floyd avariat de la care se poate lua bratul. o s-o fac si pe asta ... vedem ce-o iesi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.