www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Andreea Zerstorer

Newcomers
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Andreea Zerstorer

  1. La un concert am cantat cu ea si in rest a stat in husa.
  2. I-am pus floyd nou original. Nu prea a fost cantata, decat la vreo 2-3 concerte (si acolo 2 piese) si pe acasa mai studiam cu ea.
  3. Este in stare foarte buna. M-am decis sa-l vand pt ca doresc sa-mi fac un pedalboard nou si nu prea se mai potriveste cu ce cant eu. Vine cu adaptorul original si manual.
  4. Pret: 1000 ron Localitate: Bucuresti Contact: 0735.341.568 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vine cu husa.
  5. https://www.facebook.com/Freedom-Studio-423144591221079/?ref=br_rs&pnref=lhc 25 lei ora, clapa este Korg TR.
  6. Trebuie sa foloseasca foarte multe efecte.
  7. Pret: 950 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0735.341.568 Link producator: http://digitech.com/en/products/rp1000 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Procesorul are urmatoarele: - whammy - wah - tuner - 40 de tonuri si 40 de efecte - 200 de preseturi - Looper - Tuner - Tap Tempo - Amp/Cabinet Bypass. Inputs / Outputs: - XLR Left si Right Outputs - Send / Return pt amp loop si stomp loop - Amp / Mixer outputs pentru amp sau poti intra cu el direct in mixer - Looper control - Stereo headphones - 2 x 2 USB audio streaming. Se mai pot importa efecte de pe site-ul Digitech. Pretul este de 950 ron (negociabil).
  8. Eveniment de sfarsit de an scolar realizat la Centrul Cultural Tinerimea Romana organizat de prof. Florin Ochescu si Silvia Dumitrescu.
  9. Eveniment de sfarsit de an scolar realizat la Centrul Cultural Tinerimea Romana organizat de prof. Florin Ochescu si Silvia Dumitrescu.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.