Ionel Yonel Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 Salut chitaristi, nu aveti cumva vreunul dintre voi (Maria Boeru) Ghidul chitaristului, Game ºi arpegii la chitarã, (Editura muzicalã, 1969) pdf sau scrisa sau editia mai noua? Sunt dispus sa o cumpar. Ce alte carti bune pentru un chitarist in devenire mai stiti? In special antrenante pentru compus solouri. Multumesc, Ionel Yonel P.S: Daca nu am postat unde trebuie va rog sa ma scuzati... sunt cam nou pe aici.
KILLERSPINU Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 iti dau io tot ce vrei,numai timp sa ai sa studiezi.
Frishu Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 iti dau io tot ce vrei,numai timp sa ai sa studiezi. Salut, daca ai timp si poti trimite-mi si mie ce ai adunat pe adresa mariusfrisan@gmail.com Multumesc anticipat
Ionel Yonel Posted June 15, 2013 Author Posted June 15, 2013 @KILLERSPINU Ce carti ai? Le ai in format scris sau pdf? Daca vrei da.mi reply aici sau PM
Les Paul 1960 Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 (edited) Am si eu una de prin anii 50-60 ,daca vrei pot sa o scanez, dar e destul de maricica, mai mare de A4. Edited June 16, 2013 by Les Paul 1960
KILLERSPINU Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 io am numai in engleza daca va intereseaza just tell me.
KILLERSPINU Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 Cine vrea carti si metode de chitara recomand site-ul www.faststrings.com .Gasiti aproape orice ( metode, carti de teorie, songbook-uri, backing track-uri, reviste de chitara etc).Io mi-am descarcat vreo 20 de carti si vreo 30 de reviste.Spor !
Ionel Yonel Posted June 17, 2013 Author Posted June 17, 2013 Mersi mia mai recomandat cineva situ pe fb... Dar astept cartea
mv57 Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 Vezi daca sunt ce vrei tu: http://magazinulrapsodia.ro/chitare/metode-si-partituri/boeru-metoda-chitara http://magazinulrapsodia.ro/chitare/metode-si-partituri/boeru-ghidul-chitaristulu 1
Ionel Yonel Posted June 19, 2013 Author Posted June 19, 2013 pai da... e mai rapid in pdf... daca e nevoie o si cum dar de preferat in pdf
Dragos_007 Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu Metoda de chitara a lui Matteo Carcassi, format pdf ?Eu o am in engleza dar nu sunt familiarizat cu limba.
Alexander Alex Posted April 19, 2017 Posted April 19, 2017 Salut, imi poti trimite si mie, te rog, cam ce ai strans din acest topic? Ma intereseaza si partituri si teorie. adresa mea de e-mail este alexion.mn@gmail.com Multumesc f mult!
neamtariel Posted May 11, 2019 Posted May 11, 2019 oare ma ajuta si pe mine cineva cu ceva materiale, care ma consider totusi un incepator? Ma gandeam sa caut Maria Boeru Metoda de Chitara, dar nu am gasit-i in pdf. Nu imi trebuie cartea pentru ca eu oricum redactez toata cartea cu exemplele din nou in programul de scris note Finale. Binenteles ca pot sa ajut si eu inapoi cu tot ce scriu. Deci caut piese frumoase de chitara relativ simple, spre mediu (maxim) si metode de invatare chitara clasica. Multumesc! Puteti sa verificati fisierul pe care l-am scris personal. Email andreidulau@yahoo.com Manual Chitara.pdf
Nicu_Sandru_flute_guitare Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 Dragilor, atât Maria Boeru cât și Mateo Carcassi sunt manuale pentru chitară, nu de teorie a muzicii ; teoria muzicii înseamnă solfegiu și dictat pe de o parte și definiții teoretice pe de altă parte, mai exact ce este ritmul, măsura, tonalitatea, ce sunt intervalele, autori : Joules Arnaud pentru solfegii, Victor Giuleanu pentru teoria "pură". Trimis de pe al meu FIG-LX1 folosind Tapatalk
Nic-deni Posted October 20, 2019 Posted October 20, 2019 Salut tuturor! Sunt incepator si in domeniul chitarei si pe acest forum. Am cantat putin in copilarie dar m-am reapucat acum si fac exercitii zilnice cu ce gasesc pe net. As vrea sa-mi ordonez putin eforturile si as vrea sa folosesc Metoda de chitara de Maria Boeru. As cumpara-o online dar vad ca se vinde numai in librarii in RO, eu fiind in Canada. Nu se vinde online in format pdf ca multe alte carti pe Amazon (cel putin eu nu am gasit-o). Ar putea sa mi-o trimita cineva in pdf, poate si alte resurse de acest gen?... Am foarte multe carti in pdf dar nimic in acest domeniu. As putea sa va trimit cu multa placere altceva in schimb daca se intampla sa am ce cautati. Multumesc anticipat. Nic.
Recommended Posts