www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

Apropo de intrebarea lui Septi, cum fac si eu sa ies din procesorul de chitara in interfata audio pe doua canale si in acelasi timp sa intru si intr-un combo (direct din procesor). Atasez o schema. In mod normal solutia ar putea fi un banal splitter dar intuitiv parca nu-mi suna bine...

post-9969-0-36199600-1380387450_thumb.jpg

Posted

La mine procesorul e un Boss GT10 cu iesire pe 2 canale si interfata audio un Saffire Focusrite. In marea majoritate a cazurilor nu folosesc efecte stereo, insa avand posibilitatea asta, nu am considerat ca e necesar sa cablez/decablez in functie de ce-mi da prin cap. Cubul e un Roland 15X cu intrare mono.

Posted (edited)

La mine procesorul e un Boss GT10 cu iesire pe 2 canale

Eu număr 7: L, R, FX Send, două pentru căști și două pe USB. Ce-i drept sunt numai trei bus-uri, dacă observ bine.

Cel mai logic ar fi să folosești procesorul legat la PC prin USB, pentru a evita câte o conversie D/A și A/D inutilă. Iar cu ieșirile analogice ai nenumărate opțiuni pentru a le conecta la ce vrei.

Edited by FiveseveN