Guest MrJackson Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 (exact ca atunci cand canti la pian cu unghii lungi) sau cand innoti cu paru lung... pe bune, voi aveti nevoie de o vacanta... sa va mai racoriti creeru...
StratMan Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 sau cand innoti cu paru lung... pe bune, voi aveti nevoie de o vacanta... sa va mai racoriti creeru...
Alex_Strat69 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 (edited) sau cand innoti cu paru lung... pe bune, voi aveti nevoie de o vacanta... sa va mai racoriti creeru... BA .... vezi ca este un album la Pantera , de prin 90' , ii zice "VACARII DIN IAD"....... ia du si asculta ala si nu te mai lua de oameni !!! Edited December 19, 2006 by Alex_Strat69
karpi Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 nu se mai arunca odata pana asta cu nasolii...lol treaba cu unghii;le lungi si clapele de pian e SUPER.... trebuie s-o notez hahaah,,,,nu-i adevarat..... spioni industriali ai si furat pastentul si se scoate de anu nou un nou Shynt tuchsensitive cu unghii lungi....la AttackDekaySustainRlelease & se mai adauga un Neil -seting blokul de atac va avea reglajele ADSRN LOL... am inteles ce a vrut sa spuna omul dar e bestiala treaba.....
Guest MrJackson Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 BA .... vezi ca este un album la Pantera , de prin 90' , ii zice "VACARII DIN IAD"....... ia du si asculta ala si nu te mai lua de oameni !!! Ii preferatu meu!!! Bine, gata cu misto-u ca ne trimit sefii la desert...
George M. Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 faza cu unghiile la pian e cam asa eu cant la chitara clasica si am unghii lungi pt treaba asta, iar cand am cantat la pian normal ca nu mi-am taiat unghiile doar pt 5 minute de clapareala, si din cauza ca unghiile erau lungi ele se loveau de clapele pianului si scoteau un sunet aiurea daca nu stiti nu mai vorbiti aiurea doar asa ca sa va aflati in treaba si ca sa va luati de mine nu cred ca a fost ceva asa fantastica ca am zis ca mai canti si cu unghiile la pian (daca le ai)
EADGBE Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 faza cu unghiile la pian e cam asaeu cant la chitara clasica si am unghii lungi pt treaba asta, iar cand am cantat la pian normal ca nu mi-am taiat unghiile doar pt 5 minute de clapareala, si din cauza ca unghiile erau lungi ele se loveau de clapele pianului si scoteau un sunet aiurea daca nu stiti nu mai vorbiti aiurea doar asa ca sa va aflati in treaba si ca sa va luati de mine nu cred ca a fost ceva asa fantastica ca am zis ca mai canti si cu unghiile la pian (daca le ai) Pai omule...la pian se apasa pe clape...clapele lovesc, cu ajutorul unui mecanism la capatul caruia se afla un ciocanel, coardele(sau corzile...habar n'am cum e corect...deh mi-e frica de malex) si asa se produce sunetul...cu ce afecteaza sunetul faptul ca ai unghii nu pricep... :)
George M. Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 (edited) cand apesi pe clapa inevitabil te lovesti cu unghiile de ea...eh, in momentul ala (daca canti mai piano) o sa se auda unghia pe clapa, daca canti mai forte nu se mai aude pt ca sunetul produs de ea este acoperit de pian ce-i asa de greu de inteles Edited December 19, 2006 by Georgica
Recommended Posts