Guest Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 Am acasa toate tabulaturile de pana in 2006 de pe mysongbook. O gramada de melodii si trupe. Am voie sa le postez??? Sau e ilegal?? daca da unde Link to comment Share on other sites More sharing options...
dgeekoo Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 E cam ilegal ca de-aia le-au sters de pe site. Solutia este transfer privat cu cerere pe PM. Schimbul de fisiere intre persoane private nu este ilegal. Asa ca go. Arhiva se numeste msb.zip - si cu putina google-iala se poate gasi si pe net. Dar daca o ai, ar mai trebui o metoda de trasfer (ca are peste 100MB dupa cate mi-aduc aminte). Succes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest _Theo_ Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 pai faci asa: le trimiti la gabrielapostol@rdslink.ro si cand treci prin cta ai o bere Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Petrecce Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 Am acasa toate tabulaturile de pana in 2006 de pe mysongbook. O gramada de melodii si trupe. Am voie sa le postez??? Sau e ilegal?? daca da unde Am si io o rugaminte. Daca poti sa-mi trimiti te rog tab-ul de la pieasa :The great debate - Dream Theater (daca e cat de cat completa - inclusiv partea de solo) ca nu pot sa-mi instalez guitar pro sau alte programe d'astea si n-am gasit-o nicaieri. Mersi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dgeekoo Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 pai faci asa: le trimiti la gabrielapostol@rdslink.ro si cand treci prin cta ai o bere Io as putea trimite un mail de peste 100MB da tu l-ai putea primi? Cat are casuta ta la RDSlink (vreo 40MB si un mail max de 10MB oare?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dgeekoo Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 quote name='riffsjohn' date='Oct 13 2006, 10:57 AM' post='95047'] Am si io o rugaminte. Daca poti sa-mi trimiti te rog tab-ul de la pieasa :The great debate - Dream Theater (daca e cat de cat completa - inclusiv partea de solo) ca nu pot sa-mi instalez guitar pro sau alte programe d'astea si n-am gasit-o nicaieri. Mersi! Hai ca azi sunt darnic. Dupa un search de 5 minute si calculatorul blocat (ca arhiva are cam 1,5 GB expandata) ti-am gasit piesa dar in format GP. Du-te la un prieten care are GuitarPro, exporta trackurile care te intereseaza in format PDF si printeaza-le. Dream_Theater___The_Great_Debate.gp4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
moshu Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 E cam ilegal ca de-aia le-au sters de pe site. Solutia este transfer privat cu cerere pe PM. Schimbul de fisiere intre persoane private nu este ilegal. Asa ca go. Arhiva se numeste msb.zip - si cu putina google-iala se poate gasi si pe net. Dar daca o ai, ar mai trebui o metoda de trasfer (ca are peste 100MB dupa cate mi-aduc aminte). Succes. Eu am gasit aici http://213.251.139.58/gp5/full_dirushdkfglfidusehfkl/msb.zip si a mers.... nu stiu daca e aceeasi pe care o ai si tu insa e destul de vasta.... Mersi pentru pont.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
s0rin Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 Pentru cei care nu au sau nu pot instala guitarpro au aceasta varianta : http://dguitar.sourceforge.net/en/index.html , este un program gratuit care citeste fisierele guitarpro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 http://tabs.exz.nu/index.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Johnny I Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 http://www.ultimate-guitar.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 Am si io o rugaminte. Daca poti sa-mi trimiti te rog tab-ul de la pieasa :The great debate - Dream Theater (daca e cat de cat completa - inclusiv partea de solo) ca nu pot sa-mi instalez guitar pro sau alte programe d'astea si n-am gasit-o nicaieri. Mersi! Io am zis ca am taburi pt guitar pro. tu spui ca nu poti sa iti istalezi. nu pricep Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sylviu Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 pune-le pe dc++ mai bine.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B-A-C-H Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Pentru interesati: cu e-mule gasiti si arhiva tabulaturilor, si kit-ul de la Guitar Pro 5 cu tot cu serial... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts