Marius11 Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 (edited) Salutari , acum cateva ore mi s-au stricat castile ,nu am boxe la indeamana si as avea nevoie de ceva care sa le inlocuiasca pana maine cand merg in oras sa-mi iau alte casti. Ei bine si aici mi-a venit in cap probabil stupida idee de a folosi amplificatorul ( fender mustang 1 ) ca si speaker pentru calculator ? Se poate folosi? Exista vreun risc anume ? Si daca nu exista nici un risc, cum se poate conecta la pc? Cu un cablu de chitara si un adaptor pentru jack ( input amp -> headphone jack "hole" pe placa de baza ) , sau pot folosi si cablul usb cu care il conectez la pc pentru a utiliza fender fuse? Edited May 2, 2013 by Marius11
George M. Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Daca n-ai nici casti si nici boxe, foloseste telepatia. E wireless. Merge, desi se ve auzi ca naiba. Mergi pe varianta cablu cu mufe jack + adaptor pentru jack mic. Daca se poate, introdu semnalul din PC in FX Return sau in CD/ AUX Input. 2
Marius11 Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 Mufele de pe amp sunt asa : INPUT , FTSW , AUX , USB , si mufa pentru headphones . Sa folosesc pe aia aux?
Marius11 Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 Okay , mersi frumos , nu prea conteaza daca se aude nasol , e important sa se auda ceva , ca e temporar .
alex212 Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 (edited) Nu cred ca se va auzi bine deloc. Dif-urile pt. chitara au un raspuns foarte redus (~100Hz-15KHz) asa ca daca il conectezi la INPUT o sa-l strici. Intrararea AUX pe de alta parte s-ar putea sa aiba un filtru de frecvente dar se va auzi "nashpa" probabil. Edited May 3, 2013 by alex212 1
sam Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Nu cred ca se va auzi bine deloc. Dif-urile pt. chitara au un raspuns foarte redus (~100Hz-15KHz) asa ca daca il conectezi la INPUT o sa-l strici. Intrararea AUX pe de alta parte s-ar putea sa aiba un filtru de frecvente dar se va auzi "nashpa" probabil. Nu folosi intrarea "INPUT" pentru ca semnalul scos din placa de sunet e mult mai mare fata de cel generat de doze. Intrarea "INPUT" e strict pentru instrument (chitara). Foloseste intrarea AUX. Ai grija si la volum cand ii dai drumul sa nu fie la maxim nici al PC-ului, nici al amp-ului. 1
lupul alb Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 ~100Hz-15KHz e un raspuns in frecventa bunicel, boxele ieftine de calculator au chiar mai putin. Si oricum, mai mult de 15-16kHz nici nu prea simte urechea unui adult. 1
Marius11 Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 A fost doar o solutie temporara , acum am fost si mi-am luat o pereche de Sennheiser hd203 , le pot folosi si la amp . Multumesc frumos de raspunsuri .
Recommended Posts