ciuci Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 imi explicat si mie ce e chestia asta? sa inteleg ca e la fel de bun ca orice head solid state ??? ...mie mi se pare f ciudat ... so, ce parere aveti??? .... ma tenteaza in viitorul f. indepartat ....
vektor Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 (edited) Din descriere pare sa fie un etaj de putere pentru cei care folosesc intensiv procesoarele, cu iesire directa pr cabinet sau pe fata ... pare sa fie eficient totusi, review'urile sunt destul de favorabile. SAVE $200.00 (66%) When You Buy Today!List: $299.99 Our Price: $199.99 Sale Price: $99.99 Guaranteed Lowest Price! Availability: Due 10-19-2006 E on sale pana maine ... un head 2x 75w la 100$ ... pare interesant ... se baga cineva ? Edited October 9, 2006 by vektor
ciuci Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 asa ar avea sens, dar din ce vad eu acolo imi pare ca are si preamp, doar are eq, si drive .... edit: ioooooi...deaia e asa ieftin ....... ma gandeam eu ca ceva nu e bine....
dass101 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Are si preamp. Reviewurile sint in general impartite. Mie la banii aia mi se pare ceva ce merita luat.
ciuci Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 List: $299.99 - asa nu prea merita Our Price: $199.99 - asa cat decat Sale Price: $99.99 - asa foarte tare ..... .....pacat de availability(19-10-2006)
cearny Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 L-am incercat vreo ora in Franta in vara asta. Surprinzator de placut in utilizare - are un sound care merge de la clean (nu foarte extraordinar) la crunch (placut), terminandu-se cu drive (serios). Am vrut sa-l iau, dar dupa niste calcule am realizat ca asta ar insemna ca ramaneam fara bani de cazare awell. Nu are mai multe canale, nu are decat controale de baza, dar pe de alta parte nu are decat 2kg si 150w (si, da, este puternic - nu cred ca scoate 150W perceputi real, dar oricum are mai mult decat e necesar). Si e stereo! A, cred ca merge bine si la bass.
ciuci Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 acum sunt destul de convins.... daca o sa mai fie la pretzul asta (99$) prin vara atunci cred ca voi cumpara unul ..... dar pana atunci mai e mult timp
felix Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 din cate obs eu nu are 2 canale deci nici posibilitate de switch clean/drive... dar poate ma insel.
felix Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 si pe mine m-a tentat dar lipsa canalelor individuale e o problema pentru live... oricum astept crateul de la fluffy si ii punem un review... nu cred ca o sa fie mari diferente de sunet
Recommended Posts