Cosu Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Scotocind interentul nu am gasit un site care sa aiba suficiente poze cu chitare made in Romania . Enervat de treaba asta m-am hotarat sa fac un mini-fansite cu si despre hora. Singur nu pot face chestia asta pentru ca nu am suficiente chitare hora acasa . Prin urmare am nevoie de materiale de la voi . Cateva poze cu chitara voastra (musai hora) si o scurta descriere ce sa contina eventual si anul achizitiei sau si mai bine al fabricatiei. materialele se pot trimtie la hora@rgc.ro sper sa iasa ceva frumos. ganditi-va ca mai toti fabricantii de chitare din europa de est apar intr-un fel sau altul pe internet (ural, orfeus ,Jolana , Musima (RDG) ) iar hora practic nu exista (in afara de siteul oficial care e destul de obosit ). Lucrul la site o sa il incep dupa data de 1 iulie caci atunci termin sesiunea.... So cine este pentru ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RutZap Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 io am o hora student 4/4 din august 2004, arata bine pt ca nu am prea folosit-o juma de an [am avut mana in ghips ] si nu ma deranjeaza cu nimic sa-i fac cateva poze, cu toate ca nush daca o sa te ajute foarte mult! o sa ti le trimit sapt asta! PS: Apreciez ideea ta, poate o sa faci si un fel de bazar in care sa se vanda/cumpere numai chitari hora/reghin! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest packardb Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 Zilele astea o sa-mi iau o Electro Acustica W 12204 cu EQ ...sa vedem ce stie sa faca... Dupa aia ...iti povesteste fratili tau ce si cum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest spyked88 Posted June 20, 2005 Share Posted June 20, 2005 ok, will do . le atasez aici dupa ce le fac. eu am o clasica (3/4 cred), cumparata pe la inceputul lui 2003. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest packardb Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Chiar propun un Hora Beer Fest in care sa ne vedem astia cu Hora-urile ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cearny Posted June 21, 2005 Share Posted June 21, 2005 Wow, o sa pot veni si eu cu Cristalul meu clasic 4/4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RutZap Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 My precious: Model: Hora Standard N Size: 4/4 Data Fabricatiei: 03 August 2004 Si daca ai nevoie de ajutor pentru partea mai "tehnica" a sitului please contact me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muky Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Cosu, daca mai ai chef de treaba cu fansite-ul Hora da un semn sa pun si io pozele si descrierea celor 2 modele pe care le am. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Johnny I Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 si... banuiesc ca tre sa facem despre horele noastre si niste review-uri din alea pline de patos... "chitara mea hora de o culoare plina de inspiratie ce scoate niste sunete ce te ung pe suflet ca mierea, dovedeste o versatilitate exuberanta... pot sa o iau si cand merg la munte cu cortul..." eh... cred ca mi-a iesit bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Johnny I Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 btw... iata cum arata hora mea... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts