Guest fluffyone Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Sunt placut impresionat de ce vad la baietii aia, se vede ca investesc mult in finisaje. Inca sustin ca se poate si la noi si nu neaparat de catre cristi. Nu va bazati pe reviewuri, incercati personal. O sa trec si eu pe la zapada sa vad ce-i cu grossmanul.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elethan Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 fluffyone am inteles ca cunosti un astfel de lutier? ca si eu vreau sa-mi fac o chitara si am nevoie de cineva care sa-mi lucreze lemnul si atat Daca ai vreo adresa de mail, http ceva sau chiar yahoo iti raman dator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted July 4, 2005 Author Share Posted July 4, 2005 acesta este omul : http://forums.rgc.ro/index.php?showuser=111 Idul lui de yahoo e identic cu numele userului Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elethan Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 Mersi mult! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted August 17, 2005 Author Share Posted August 17, 2005 Trei chitare noi de la RAN! Se pare ca e sezonul flying V-urilor manca-le-ar mama de frumuseti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest p_aciulea Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 super tari, dar oamenii aia s-au blocat pe Floyd rose-uri??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted August 17, 2005 Author Share Posted August 17, 2005 pai daca asta cere clientul nu uita toate sunt facute la comanda dupa cerintele clientului . pret cam 1100-1300euro, timp de asteptare cam 6-8 luni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest p_aciulea Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 stiu mha ca sunt custon, d'oh, insa chiar asa de fanatica e lumea cu floydu?? e cea mai mare gaselnita magica. e f greu de reglat, trebuie sa iti obisnuiesti mana cu el sa nu tragi prea tare sau prea incet de el.plus ca unu original e aproape 200E. io zic ca este cel mai inutil accesoriu de chitara posibil. dar in fine este numai o parere. nu va luati dupe mine copii, io sunt anti-social. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted August 17, 2005 Author Share Posted August 17, 2005 Un Floyd Shaller* e cam 200$ ( http://www.stewmac.com/shop/Bridges,_tailp..._and_Parts.html ) Cu asta lucreaza aia de la RAN. Lucreaza si cu ce punte vrei tu daca le-o trimiti. Un tip se lauda cu Ranul lui cu punte Khaller. Asta a cumparat puntea de pe ebay si le-a trimis-o prin posta alora de la RAN. Mie mi se pare ciudat ca mai toti au EMG *Floyd Rose nu are fabrica proprie asa ca le face la Schaller acasa. Poti spune ca un Schaller == Floyd Rose original numai ca difera inscriptia de pe laterala. E acelasi otel , aceeasi fabrica , aceeasi calitate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sheriff Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 Damn, pana acu nu eram prea impresionat de bajetii astia, mai ales pentru ca au formele alea copiate dupa tot felu de alti producatori, dar tre sa recunosc ca arata fain rau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Johnny I Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 da frate... super belea chitarile... si la cat costa sunt chiar ieftine pentru un custom de calitate... hmm curiosity rising... voi studia mai atent site-ul ala... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DarkMan2004 Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 oameni buni...io am auzit de un lutier in bucuresti...am vazut doar un corp de bas facut de el care e chiar misto facut...o sa ma interesez pt mai mult detalii... Link to comment Share on other sites More sharing options...
michel2233 Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Poate va ajuta cu ceva .. pe unii ... eu nu ma pricep! http://www.jazzguitarlife.com/Jazz-Guitar-...lGreenfield.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest p_aciulea Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Cosu, mai baga poze cu chitari de la Ran, daca ai mai gasit pi net. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted September 9, 2005 Author Share Posted September 9, 2005 http://ranguitars.floriandecher.de/index.html ran-uri garla e cam naspa ca se incarca greu ca tipul care tine siteul nu prea se pricepe sa faca thumbnailuri dar va jur ca merita asteptarea. galeria mea favorita e asta : http://ranguitars.floriandecher.de/OnStage.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elethan Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Sunt dragute, dar nu prea pot sa inghit formele astea gen flying V si explorer... sunt total impractice.. parerea mea... si nici floyd-ul nu prea pot sa-l inteleg... adica taie din sustain si nu face decat sa complice chestiile... puntea fixa rulz ... un efect de floyd se poate face foarte realistic cu un pitch shifter de calitate si suna demential, si nici nu mai termini corzile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dicu Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 modelu asta care cica e custom , era folosit odata de reghin ca sa faca super chitare de metal, serios, erau chitari romanesti forma asta ( parca vinde cineva una pe metalfan) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dicu Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 am gasit o poza si cu reghinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susceptor Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 sincer acu...nasol mai arata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Imi aduc aminte acum cateva luni eram convins sa-mi iau un Ran, ii spuneam lu cearny in fiecare zi ca va fi cea mai tare chitara din Romania cand mi-o fac. Vroiam ceva exact ca a lu Hetfield (customul de la Ken Lawrence), numai ca pe stanga, cu semnul CFH (Cowboys From Hell - Pantera) pe body si probabil un tribut Dimebag pe undeva. Sincer, mi-as da un plaman pentru acea chitara si acum, dar din pacate am ajuns la concluzia ca 2000 de dolari (cam atat m-ar ajunge) nu merita aruncati, in momentul de fata, pe o chitara, mai ales ca la cat cant eu, RG470-ul meu cu Dimebucker (nu l-am terminat de montat inca) e mai mult decat imi trebuie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted January 18, 2006 Author Share Posted January 18, 2006 Trebuie reinviat topicul asta. Eu inca sunt fascinat de RAN . Modele noi aici : http://ranguitars.floriandecher.de/UserRans.html Recomand Dimebag tribute-ul. Sigla ran de pe headstock este facuta din argint pur .... http://ranguitars.floriandecher.de/DimeTribute.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
teckus Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Pe cine trebuie sa omor pentru o scula deasta(oricare)? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted March 4, 2006 Author Share Posted March 4, 2006 Un exemplar proaspat De data asta un Kelly ( vezi Marty Friedman pe vremea cand canta cu Megadeth) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted March 12, 2006 Author Share Posted March 12, 2006 Pentru toti disperatii dupa RG-uri Bonus un 7string V cu headstock a la BcRich Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted April 24, 2006 Author Share Posted April 24, 2006 Randy Rhoads meets King V. Am mutat niste posturi offtopic aici : http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=4938 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted May 1, 2006 Author Share Posted May 1, 2006 Annihilator si RAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest space Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 Asa de curiozitate...mai stiti si alti chitaristi celebri care au chitari RAN? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted May 2, 2006 Author Share Posted May 2, 2006 miros ironie in intrebarea ta. ai auzit de chitare 100% custom mai ieftine ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest space Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 Nu.Pur si simplu sunt curios daca exista chitaristi celebri care si-au comandat chitari RAN...din cate am vazut sunt f faine chitarile si intr-adevar la 1000 de euro mi se par destul de accesibile poporului... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted May 2, 2006 Author Share Posted May 2, 2006 Eu momentan stiu doar de Vader si Annihilator + cateva trupe obscure din Olanda si Germania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts