pasion-kill Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Salutare, Am foarte mare nevoie de ajutor sa imi spuneti cum pot sa indepartez superglue de pe corpul unei chitari negre lucioase ... Nu stiu ce sa-i fac acetona am inteles ca topeste tot imi ia vopseaua ..
russdodo Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Cauta la Leykom, au ei solutie de indepartat adeziv. Daca scoate de pe plexiglass, sigur scoate si de pe chitara. Respect!
EugenRo2001 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 (edited) Ia acetona si fa proba intr-un loc ascuns pe chitara, de exemplu scoti o cheita si incerci acolo. Daca este finish modern, polimerizat, nu il mai ataca nimic deci poti da cu acetona fara grija. Se mai poate razui, slefui, lustrui.... Edited March 25, 2013 by EugenRo2001 1
pasion-kill Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 (edited) am desfacut capacul si am incercat acolo vad ca nu ia , am dat in fata, am frecat in cateva locuri am rezolvat in altele doar mi-a ramas asa albicios ... pe carpa doar o urma mica stearsa, punct de negru ... dar nu stiu ce sa cred de partea aia de a ramas asa albita ,,, s-a intins superglue sau am distrus luciul ... in orice caz azi e ziua in care am fost cel mai prost om Edited March 25, 2013 by pasion-kill
EugenRo2001 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Cumpara de la supermarket o scula abraziva pentru slefuit/lustruit unghiile, gasesti la cosmetice. O sa reusesti sa lustruiesti zona respectiva cu ele.
vektor Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Acetona pura e foarte puternica, ajungea solutie pentru curatat unghiile. Si vezi ca trebuie lasata sa actioneze macar cateva secunde, nu prea merge direct frecat. Also acetona e cunoscuta pentru faptul ca albeste finishurile [in mai multe domenii], in special cele inchise la culoare. Foloseste un q-tip.
Vince Windrider Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 daca s-a albit inseamna ca ai stricat lacul.dute cu chitara la un service auto si roaga-i sa o polisheze cu abraziv mediu si lustruire.nu ii mai fa altceva pt ca daca ii subtiezi prea tare lacul se exfoliaza.
EugenRo2001 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Nu cred ca a avut acetona adevarata, este interzisa comercializarea ei deoarece se foloseste in procesul de purificare al cocainei. Am un amic care face obiecte din fibra de sticla si foloseste acetona, are o autorizatie speciala sa cumpere si sa foloseasca acetona. Dizolvantul de unghii este bun dar cauta din cel fara vitamine.
Recommended Posts